ZVEZDA ZBOG DIJAREJE IMA LAKŠI PUT U LIGI ŠAMPIONA! Ne verujemo svojim očima, ali istina je... (FOTO)
Foto: Starsport©

HRVAT OBELODANIO NEVEROVATNE DETALJE

ZVEZDA ZBOG DIJAREJE IMA LAKŠI PUT U LIGI ŠAMPIONA! Ne verujemo svojim očima, ali istina je... (FOTO)

- Nisam neko ko traži alibi, ali moram da objasnim zašto su moji igrači izgledali na terenu onako kako su izgledali - istakao je trener

Objavljeno:

Neverovatno!

To je reč u koju staje cela pres konferencija trenera Legije iz Varšave Deana Klafurića posle poraza od Spartak Trnave od 0:2 kod kuće.

- Nisam neko ko traži alibi, ali moram da objasnim zašto su moji igrači izgledali na terenu onako kako su izgledali - rekao je Zagrepčanin u uvodu konferencije za medije posle utakmice.

FK Legija Varšava
FK Legija Varšava foto: Reuters

- Igrači su imali virus. Pre utakmice imali su dijareju i groznicu. Zato nisu bili dovoljno agresivni na terenu i gubili su duele. Ponosan sam jer su uprkos teškoj situaciji probali da pruže svoj maksimum. Bio sam igrač i dobro znam koliko je teško igrati kada si bolestan, a virus je zahvatio neke od naših najboljih fudbalera - Karlitosa, Antolisija, Kantea, Šimanskog.... Klafurić i dalje veruje da Legija može do naredne runde kvalifikacija. - Čestitam Spartaku pobedu, ali mi smo bolji tim. Verujem da u Trnavi možemo do pobede od tri gola razlike. Sećam se finala Lige šampiona između Liverpula i Milana. Bilo je 3:0 za Milan na poluvremenu, ali je Liverpul izjednačio i pobedio na penale... Moramo, ipak, prvo da se oporavimo i spremimo za prvenstvenu utakmicu protiv Korone.

Navijači Legije na proslavi titule
Navijači Legije na proslavi titule foto: AP

Poljski mediji dovode u pitanje Hrvatov ostanak na klupi tima iz Varšave, ali on kaže da ne razmišlja o eventualnom otkazu. - Pristupam svom poslu kao da ću biti u klubu 100 godina, ali svestan sam da je sve moguće.

BONUS VIDEO: Nova pesma Delija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.