NOVI MOMENTI BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA! Stefan Savić menja državu! (FOTO)
Foto: AP

IZ FALIJEVE KUHINJE

NOVI MOMENTI BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA! Stefan Savić menja državu! (FOTO)

Fali Ramadani je zakuvao novi lud transfer

Objavljeno:

Poznati fudbalski menadžer Fali Ramadani ponudio je svog igrača Stefana Savića Pari Sen Žermenu, prenose francuski mediji.

Crnogorski reprezentativac je prošle sezone odigrao 37 utakmica u svim takmičenjima, ali ovog leta ipak ima dozvolu da napusti Atletiko Madrid, što će evropski giganti pokušati da iskoriste.

Stefan Savić
Stefan Savić foto: AP

Za Savićeve usluge ovog leta su već bili zainteresovani Čelsi i Juventus, ali pregovori očigledno nisu bili dovoljno konkretni, pa se Ramadani okrenuo Pari Sen Žermenu. Francuski gigant bi tako mogao da preuzme pol poziciju i za sasvim pristojnu svotu novca dođe do kvalitetnog rešenja u poslednjoj liniji.

S obzirom na ponudu štopera na tržištu, Stefan Savić se sa cenom koja se kreće između 25.000.000 i 30.000.000 evra može smatrati više nego povoljnom kupovinom za većinu evropskih velikana.

Pari Sen Žermen u ovom trenutku ima trojicu kvalitetnih štopera. Iskusnog Tijaga Silvu, odnosno Kimpembea i Markinjosa. Nekadašnji igrač Partizana i BSK Borče bi mogao da kompletira taj kvartet.

BONUS VIDEO: Nova pesma Delija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.