SKANDAL NAD SKANDALIMA: Obradovićeva greška nije slučajna! Policija ga pratila duže vreme! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Raka razjasnio!

SKANDAL NAD SKANDALIMA: Obradovićeva greška nije slučajna! Policija ga pratila duže vreme! (VIDEO)

Ovo je zaista sramota!

Objavljeno:

Slučaj katastrofalnog suđenja arbitra Srđana Obradovića potresa srpski fudbal!

Član Sudijske komisije FSS Raka Đurović u izjavi za Večernje Novosti je poručio da ne veruje u slučajnost kada su u pitanju odluke Srđana Obradovića.

- Sudijska odluka, kakva god da je, ne podleže krivičnom zakonu, ali je izvesno da kod Obradovića postoje i neki drugi elementi za krivično gonjenje. I ne verujem u slučajnost kada su ovako ozbiljne stvari u pitanju, jer Obradović je u poslednjih nekoliko meseci odlukama koje nisu svojestvene arbitru tog ranga sebe dovodio u sumnju. Verujem da ga policija nije privala bez dužeg praćenja i nekih saznanja. Ipak, krivica ne postoji dok ne bude dokazana na sudu - rekao je za Novosti član Sudijske komisije FSS Raka Đurović.

On je mesecima pokušavao predsednika FSS Slavišu Kokezu da obavesti o arbitraži Srđana Obradovića...

- Pričamo o Obradoviću i njegovoj seriji nelogičnih odluka, ali on nije usamljen kada su katastrofalne greške u pitanju. Bilo je još arbitara čije se odluke mogu posmatrati i van pravila fudbalske igre, jer su bile sve samo ne fudbalske. Znate da sam mesecima pokušavao da izvestim Kokezu o suđenju pojedinaca, načinu delegiranja i čitavom stanju u organizaciji. Ali predsednik je imao suviše mnogo obaveza. Još čekam na taj sastanak i uporan sam.

Odbor za hitna pitanja je najavio za 22.maj novi saziv Sudijske komisije i radikalne promene.

- Video sam informaciju, ali niko sa mnom iz FSS nije kontaktirao, pa i ne znam njihove planove. Ovo telo Saveza ima ingerenciju i moć da smeni i nominuje drugi sastav, ali valjda je red da mi iz Komisije prvo podnesemo izveštaj.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.