U SRBIJI JE IGRANJE NOGOM PENAL! Sudija koji je priznao ONAJ gol na Večitom derbiju izvršio atentat na Radnički u Subotici! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

SKANDAL!!!

U SRBIJI JE IGRANJE NOGOM PENAL! Sudija koji je priznao ONAJ gol na Večitom derbiju izvršio atentat na Radnički u Subotici! (VIDEO)

Neverovatno šta je čovek svirao kao penal!

Objavljeno: 21:28h

Utakmica koja je privlačila najviše pažnje u pretposlednjem kolu Superlige Srbije, Spartak - Radnički Niš, rešena je pobedom domaćina 2:0, ali to i dalje ne znači da će "golubovi" naredne sezone igrati na međunarodnoj sceni.

Za takav uspeh potrebno im je da izbegnu poraz od Partizana u gostima naredne subote ili da Radnički u Nišu ne pobedi Napredak, pošto i pored toga što Spartak trenutno ima tri boda više, Radnički je bio bolje plasiran uoči plej-ofa i ako timovi budu bodovno poravnati, biće treći...

Međutim, o samom rezultatu od 2:0 i dvostrukom strelcu Nemanji Nikoliću malo ko će pričati.

Svi će pričati o sudiji Srđanu Obradoviću, crvenom kartonu Milanu Pavkovu (dva žuta za par minuta) i drugom penalu koji je odsvirao. Da, bila su dva, ali drugi je PRESMEŠAN!

Pogledajte sami!

Arbitra Obradovića se publika seća ponajviše zbog onog gola na Derbiju, kada je Džon Ruiz iz gol-auta izvukao loptu pre nego što je asistirao saigraču

Pogledajte tabelu plej-ofa jedno kolo pred kraj sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.