SRAMOTA SRPSKOG FUDBALA! Golmana hteli da linčuju samo jer je musliman! 40 minuta pakla u Raškom okrugu!
Foto: Pixabay

NAPALI GA NA VERSKOJ OSNOVI

SRAMOTA SRPSKOG FUDBALA! Golmana hteli da linčuju samo jer je musliman! 40 minuta pakla u Raškom okrugu!

Policije na utakmici nije bilo, došla je tek kada se sve izdešavalo

Objavljeno:

Stravične i potpuno besportrebne scene za koje opravdanje ne postoji dogodile su se na utakmici 22. kola Lige Raškog okruga između Budućnosti i Novog Pazara 1928 u Konarevu.

U 65. minutu, sudija Nemanja Blagojević dosudio je više nego sumnjiv jedanaesterac za Budućnost i isključio golmana Novopazaraca, Rejhana Lotinca. Predsednik Novog Pazara 1928, Almir Šaćirović, ovako opisuje dešavanja koja su potom usledila.

- Utakmica je odigrana bez prisustva policije i redarske službe, sve dok situacija nije izmakla kontroli, tada su se i oni pojavili. Posle isključenja našeg golmana u teren je utrčalo nepoznato lice u civilu, uguralo Lotinca u mrežu i krenulo fizički da nasrće na njega. U tom trenutku na terenu se stvorilo odnekud još desetak nepoznatih lica, a ispred svlačionice, koja je bila zaključana, a u koju je pokušao da pobegne, Lotinca je dočekalo još pedesetak nepoznatih lica u civilu od kojih je konstantno vređan na nacionalnoj (verskoj prim.aut osnovi. Uspeo je da razbije vrata svlačionice, potom ih i potkoči, kako bi se spasio od napada mase. Iako uslovi za nastavak utakmice nisu postojali, na insistiranje sudije Blagojevća, i delegata Predraga Gvozdenovića, ona je nastavljena, iako smo bili izloženi opštoj torturi i stresu - rekao je Šaćirović, a preneo Žurnal.

Igračima Budućnosti su u međuvremenu dodeljena tri crvena kartona, od toga jedan rezervnom fudbaleru, a Novom Pazaru 1928 ukupno četiri.

Meč je posle prekida od 40 paklenih minuta nastavljen i završen rezultatom 3:0 u korist domaćina, ali se o rezultatu posle ovakvih događanja više nikada neće pričati.

Dokle više ovako, Srbi? Dokle više svoje da vređamo?

BONUS VIDEO: UMALO DA MU JE ODŠRAFI! Loptica od 155 km/h ga udarila u PRAVO U GLAVU!

(Espreso.co.rs/Sportski Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.