NOVI KALČOPOLI TRESE ITALIJU! Juve namestio utakmicu sa Interom, dva video snimka to dokazuju?! (VIDEO)
Alegri i Taljavento posle meča, Foto: Printscreen/Youtube

DA LI JE MOGUĆE?!

NOVI KALČOPOLI TRESE ITALIJU! Juve namestio utakmicu sa Interom, dva video snimka to dokazuju?! (VIDEO)

Zaista sramotno, ukoliko se pokaže kao istina! Neko bi morao da odgovara za to

Objavljeno:

Skandal u Seriji A (ili samo fabrikovanje skandala, ostaje da utvrde nadležne službe). Naime, posle utakmice na kojoj je Juventus nakon neverovatnog preokreta u nadoknadi vremena slavio nad Interom sa 3:2 i na taj način prišao na korak od titule (pomogao je i poraz Napolija) u miks zoni je uhvaćen video klip na kom se trener Stare dame Masimilijano Alegri obraća četvrtom sudiji Paolu Taljaventu.

- Dobro je prošlo zaista... Bio je dobar... Unapredite ga - navodno je Alegri rekao četvrtom arbitru što je izazvalo kontroverze.

"Promosso", kako je na kraju rekao Alegri, italijanski je izraz za nekoga ko je položio ispit i ko je spreman da pređe na sledeći nivo, a u ovom slučaju, to se odnosi na Danijelea Orsata, glavnog sudiju ovog meča.

Prema tvrdnji italijanske novinske agencije ANSA, tužilac FS Italije Đuzepe Pekoraro tražio je da mu se dostavi taj snimak da bi video ima li šta sporno na njemu.

Drugi video koji se pojavio pokazuje kako je četvrti sudija Taljavento, navodno, posle izjednačujućeg gola Huana Kvadrada za 2:2 rekao u mikrofon sudijama "Nel recupero vinciamo", odnosno "Pobedićemo u nadoknadi".

Sami procenite da li ove optužbe imaju osnova ili su samo rečenice potpuno izvučene iz konteksta?!

BONUS VIDEO: UMALO DA MU JE ODŠRAFI! Loptica od 155 km/h ga udarila u PRAVO U GLAVU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.