ROBEN I IGUAIN NA MIHAJLOVA I LAZEVSKOG: Đukićev Partizan razbio Real, ali sudija je ukrao pobedu od crno-belih! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Znate li o čemu govorimo?!

ROBEN I IGUAIN NA MIHAJLOVA I LAZEVSKOG: Đukićev Partizan razbio Real, ali sudija je ukrao pobedu od crno-belih! (VIDEO)

Sudije izgleda da ne vole crno-bele ekipe koje igraju protiv Real Madrida, ili jednostavno, previše "vole" Kraljevski klub

Objavljeno:

Čudo je taj fudbal, zaista najvažnija sporedna stvar na svetu. Pre nekoliko nedelja, sudija Majkl Oliver je debelo oštetio Juventus protiv Real Madrida, dosudivši onaj penal u nadoknadi vremena (retkima je bilo preterano žao Juventusa, jer ipak se zna ko u Italiji ima najbolje "konekcije") posle koga je Kristijano Ronaldo doneo novo polufinale dvostrukom uzastopnom šampionu Evrope.

Oni malo upućeniji fudbalski zaljubljenici znaju da to nije bio ni prvi, ni poslednji put da je arbitar pogurao klub sa najviše evrotitula, međutim, sećaju li se baš svi onog prijateljskog meča koji je 2007. godine Real odigrao sa Partizanom i slavio sa 2:0. Tada je trener crno-belima bio isti čovek koji ih i sad predvodi - Miroslav Đukić.

Utakmica je odigrana u čast Fransiska Paka Henta, legendarnog fudbalera koji je 1966, na finalnom meču Kupa šampiona protiv Partizana, osvojio šestu titulu prvaka Evrope, što nije uspelo nijednom drugom fudbaleru u istoriji.

Sudija meča Real - Partizan
Sudija meča Real - Partizan foto: Printscreen/Youtube

Crno-beli za koje su tad nastupali igrači poput Rukavine, Žuke, Moreire, Mitrovića, Tošića, Lazevskog, Dijare sastali su se sa jednim od najboljih svetskih timova u tom trenutku. Za ono što je ostalo od Galaktikosa nastupali su Kanavaro, Pepe, Roben, Mičel Salgado, ušao je i Marselo, ali Beograđani su se odlično držali.

Sve do 37. minuta... Do tada su imali i nekoliko šansi, a jedna je promašena samo zbog loše snalažljivosti Almamija Moreire ispred gola Jeržija Dudeka.

Tu grešku nisu kaznili baš isključivo igrači Reala, već ponajviše od svih sudija dopustivši Žuliju Baptisti da rukom primiri loptu pre no što ju je poslao iza leđa nemoćnog Darka Božovića.

Tada i dalje talentovani vunderkind Rojston Drente je postigao gol za konačnih 2:0 u 67. minutu, iako su crno-beli imali još prilika.

Podsetite se svih najinteresantnijih detalja iz ovog susreta.

Real Madrid – Partizan 2:0 Baptista 34, Drente 67 Real Madrid: Dudek, Mičel Salgado, Tores (od 74. Marselo), Kanavaro (od 45. Pepe), Mecelder, Gago (od 45. Dijara), Baptista (od 62. Guti), Drente, Roben, Iguain, Saviola (od 62. Soldado) Partizan: Božović, Rukavina, Rnić, Žuka, Moreira (od 83. Mitrović), Lazetić (od 58. Jovetić), Lazić (od 58. Maletić), Tošić (od 58. Ćetković), Lazevski, Mihajlov (od 73. Knežević), Dijara (od 73. Stjepanović)

BONUS VIDEO: UMALO DA MU JE ODŠRAFI! Loptica od 155 km/h ga udarila u PRAVO U GLAVU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.