SLOBA IZVREĐAO LUNINU PORODICU I IZAZVAO ANABELIN GNEV: Ogorčena pevačica se oglasila posle javnih prozivki OŠTRIM KOMENTAROM! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

nije mogla da mu prećuti

SLOBA IZVREĐAO LUNINU PORODICU I IZAZVAO ANABELIN GNEV: Ogorčena pevačica se oglasila posle javnih prozivki OŠTRIM KOMENTAROM! (FOTO)

Slobodan Radanović je pre nekoliko dana i pod budnim okom kamera obavio ozbiljan razgovor sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar

Objavljeno:

Iako je ovaj bračni par sve vreme stavljao akcenat na Lunu Đogani, oni su se osvrnuli i na njene roditelje koje su u negativnom kontekstu komentarisali.

- Rekao si i kako je Luna labilna i kako je klinka. Kada sam ja tebi rekla da je mene i njena majka pljuvala pre nego što sam ušla ovde, rekla sam ti da su oni zlo, a ti si meni rekao: "Da, tako sam i mislio kakva joj je porodica" - ispričala je Kija o čemu su te noći konkretno razgovarali, a Slobodan je potvrdio sve njene navode.

Anabela Đogani nije mogla da veruje šta je Sloba još ispričao o njoj i njenom bivšem suprugu, a Luninom ocu Gagiju Đoganiju pa je odlučila da se oglasi putem društvene mreže Instagram.

Ona je bila vidno razočarana zbog njegovih reči, a nije sakrila ni da je ogorčena na njega.

- To mu ne daje za pravo da priča onako o nama u noći... - napisala je Anabela u jednom od komentara na svom Instagram profilu.

Anabelina poruka nesuđenom zetu
Anabelina poruka nesuđenom zetu foto: Printscreen/Instagram

Bonus video

JU, NAOPAKO: Manekenka oduševila vratolomijama u SEKSI IZDANJU!

(Espreso.co.rs/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.