LUNI SVE REČENO U LICE, ON JE IZGOVORIO ONO ŠTO POLA SRBIJE MISLI: Sram te bilo, ostavi oženjenog čoveka na miru! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NAŠLA KRPA ZAKRPU!

LUNI SVE REČENO U LICE, ON JE IZGOVORIO ONO ŠTO POLA SRBIJE MISLI: Sram te bilo, ostavi oženjenog čoveka na miru! (VIDEO)

Lepi Mića koji je očitao lekciju Luni Đogani, devojci sa kojom je Sloba prevario Kiju

Objavljeno:

Kristina Kockar odgovarala je na pitanje gledalaca koje se odnosilo na drugu šansu koju je pružila svom suprugu Slobodanu Radanoviću, a dok je iznosila sve detalje iz odnosa sa mužem, umešalo se i nekoliko zadrugara.

Jovana Tomić Matora rekla je Slobodanu kako ju je mnogo razočarao i da nije očekivala takvo ponašanje od njega, a onda je ustao i Lepi Mića koji je očitao lekciju Luni Đogani, devojci sa kojom je Sloba prevario Kiju.

- Našla krpa zakrpu! Mani se krpe krpetino! Ostavi čoveka više! Sram te bilo! Evo ja ti kažem, ostavi čoveka! Reci mu: "Marš u pi*ku materinu", to mu reci! Ima on ženu ovde! Šta te boli k*rac za njega? - govorio je Mića Luni.

- Sada sam ja ovde najveći problem? Ja nisam sa njim! Sada sam ti ja najveći probelm! Mićo od*ebi od mene! Od*ebi od mene! Alo nemoj na mene da prebacuješ problem! Ja sam se sklonila od njega da bi se on pomirio sa svojom ženom! - izjavila je Đoganijeva.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta:

Bonus video

DA SE NAJEŽIŠ: Nina Badrić zapevala na svadbi Piksijeve ćerke, a onda joj se pridružila i Lepa Brena! VULKAN EMOCIJA!

(Espreso.co.rs/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.