JEDNU JE PONIZIO, DRUGU PRIZNAO DA VOLI, A ONDA PAKAO: Najgora svađa LJUBAVNOG TROUGLA u Zadruzi do sada! Teške reči, haos i vika... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Dokle više?

JEDNU JE PONIZIO, DRUGU PRIZNAO DA VOLI, A ONDA PAKAO: Najgora svađa LJUBAVNOG TROUGLA u Zadruzi do sada! Teške reči, haos i vika... (VIDEO)

Njemu ništa nije jasno, a one urlaju

Objavljeno:

Sloba Radanović sinoć je u toku pitanja gledalaca pred svima priznao da voli Lunu Đogani i zatražio razvod od supruge Kristine Kockar. Međutim, pre toga, Sloba je uspeo da se posvađa i sa devojkom i sa ženom.

Pitanje za pevača od strane publike je glasilo: "U razgovoru sa Kijom iza Škode rekao si da je mnogo voliš. Čemu onda čokolada? Nije nestašica hrane, imate svega!", a Sloba je odmah ustao i počeo da govori kako nije imao lošu nameru.

- Ja sam ušao u izolaciju, spustio čokoladu na krevet, rekao joj: "Izvoli, znam da voliš" i izašao! Što me niko ne pita za toalet papir? K*kili smo zajedno! Ja ne znam što me toliko osuđuju za taj potez, znači, da sam znao da će toliki problem da ispadne dao bih nekome da joj odnese tu čokoladu. Čuo sam da devojka nema slatko i ja sam sačekao da niko ne bude u sobi! - rekao je Radanović.

Sloba objašnjava zašto je dao Luni čokoladu
Sloba objašnjava zašto je dao Luni čokoladufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- A zatvaranje u WC-u? To niko nije mogao da joj pravi društvo, pa si otišao ti - odbrusila je Kija Slobi.

Slobodan je zatim izjavio kako ima osećaj da Kija samo traži povod da se svađa sa njim i da onda on radi njoj stvar iz inata, što je nije svidelo Luni Đogani koja je odmah počela da se svađa sa Radanovićem.

Kija u žučnoj raspravi sa Slobom
Kija u žučnoj raspravi sa Slobomfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Iz inata? Hoćeš sada da ustanem i da kažem? Laže! Kako ti nije žao toliko da lažeš? Ćutim sve vreme, neću da kažem, jer sam rekla da ću da ćutim! Slušam te šta pričaš i ne mogu da verujem! Ti pi*aš po meni i njoj! Pogledaj me u oči! Što radiš to, kada si mi rekao sve u izolaciji? Kako te nije blam? I njoj i meni si pričao da nas voliš - vikala je Luna na Slobu.

Bonus video

NAJSLASNIJI DETALJ SA VENČANJA ANJE STOJKOVIĆ U BEOGRADU: Mladenci pozdravljeni ovacijama dok su sekli ŠESTOSPRATNU TORTU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.