KO JE OVDE LUD, GLEDAOCI ILI LUNA? Đoganijeva negirala flertovanje sa šankerom - KONOBARA NIJE NI BILO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Šta?

KO JE OVDE LUD, GLEDAOCI ILI LUNA? Đoganijeva negirala flertovanje sa šankerom - KONOBARA NIJE NI BILO! (VIDEO)

Gledaoci postavili Luni pitanje, a Sloba otkrio kakva je zapravo devojka sa kojom je prevario ženu

Objavljeno: 10:06h

Gledaoci rijaliti programa "Zadruga" pitali su noćas Lunu Đogani koja je u vezi sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem kako može da priča da je ljubav koju svom suprugu pruža Kristina Kockar lažna, a da ona (Luna) može da flertuje sa šankerom u toku žurke kada je pevala Maja Berović.

- Nikada nisam rekla da je Kristinina ljubav fejk! Mića i ja smo prvi pričali da ona njega voli. Ja sam bila usputna stanica. Mislim da je njena ljubav iskrena - rekla je Đoganijeva, i dodala:

- Nikada nisam rekla da je Kristinina ljubav fejk! Mića i ja smo prvi pričali da ona njega voli. Ja sam bila usputna stanica. Mislim da je njena ljubav iskrena - rekla je Đoganijeva, a onda je objasnila i fenomen konobara:

Luna Đogani razgovara sa šankerom
Luna Đogani razgovara sa šankeromfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Što se tiče konobara, konobara nije bilo! Ako mislite na onog što prodaje piće na šanku... Ljudi misle da ja flertujem sa nekim kome se nasmejem. Boga mi nije moj tip! Tražila sam mu piće. Tako da daleko od toga da smo flertovali - izjavila je Luna.

Reakcija Slobe na Lunino opravdanje
Reakcija Slobe na Lunino opravdanjefoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Slobodan Radanović nije imao komentar na celu situaciju, a Lunin razgovor sa šankerom možete pogledati na video snimku ispod i sami utvrdite da li je Đoganijeva flertovala ili ne:

Bonus video:

NAJSLASNIJI DETALJ SA VENČANJA ANJE STOJKOVIĆ U BEOGRADU: Mladenci pozdravljeni ovacijama dok su sekli ŠESTOSPRATNU TORTU

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.