ŽIVELI U KUĆI GODINAMA, A NISU ZNALI ŠTA SE TAMO KRIJE: Morali da SRUŠE ZID i tada je SVE ISKOČILO, ostali u ŠOKU
Kuća, Foto: PrintScreen/ YouTube/ ALEN AVDIĆ

ispovest

ŽIVELI U KUĆI GODINAMA, A NISU ZNALI ŠTA SE TAMO KRIJE: Morali da SRUŠE ZID i tada je SVE ISKOČILO, ostali u ŠOKU

„Pre nekoliko godina smo srušili zidove našeg kupatila i zvezde su bukvalno iskočile iz zida“

Objavljeno:

„Srušili smo zidove našeg kupatila pre nekoliko godina i kada sam stajao tamo, oštra sečiva su bukvalno iskočila iz zida“, rekao je jedan korisnik TikTok-a u video snimku koji je objavila Elizabet iz SAD. Elizabet iz SAD otkrila je na TikToku da je rođena u kući svojih roditelja.

Nakon otvaranja zida zbog oštećenja, pronađena je kuća iz 1940-ih godina nagomilana. „Jeste li ovo ikada videli?“, pitao sam svoje pratioce i opisali kako su morali da ruse zid zbog curenja vode u kupatilu. Nakon što su videli prsluke, nisu mogli da veruju šta su pronašli, prenosi Dejli mejl.

„Sve su to žileti“, kazala je dok je pokazivala hrpu iza zida. Tvrdi kako je tobože bilo uobičajeno bacati potrošene žilete iza zida. I njesi su pratajtilji naveli kako je to bila uobičajena praksa.

"U jednom kupatilu još imamo originalnu apoteku, ima loš otvor za prsluk. Verovatno i ima!", rekao je jedan korisnik, a drugi su ukazali na slične primere. „Pre nekoliko godina smo srušili zidove našeg kupatila i zvezde su bukvalno iskočile iz zida“, prokomentarisao je on.

Naime, jednokratne oštrice pređele su problem jer se ne može samo baciti smeće. Nije bezbedno da ljudi koji su rukovali smećem završavaju baštu, jer se smeće često širi, biber se širi po bašti. Dakle, otvori prsluka su dizajnirani tako da bezbedno uklone sečivo.

01:57

OLUJA

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.