GAZI 6. DECENIJU, A IZGLEDA KAO BOMBA: Objavila je SNIMAK SA PLAŽE, muškarci će se u SEKUNDI RAZBUDITI kada VIDE...
Foto: Printscreen/Instagram/pazminoonfire

živa vatra

GAZI 6. DECENIJU, A IZGLEDA KAO BOMBA: Objavila je SNIMAK SA PLAŽE, muškarci će se u SEKUNDI RAZBUDITI kada VIDE...

Snimak je naišao na veliki broj komentara podrške

Objavljeno:

Mars Pazmino (53) je žena u šestoj deceniji, kojoj gotovo niko ne bi poverovao da ima godine koje ponosito nosi. Ona se dugo bavila plesom i fitnesom, dok i dalje ne preskače odlaske na treninge i u teretanu što je rezultiralo činjenicom da ova dama koja je u zrelim godinama izgleda bolje nego mnoge upola mlađe devojke.

Mars na TikToku prati 23.000 ljudi, koji je svakodnevno obasipaju pohvalama na račun njenog fantastičnog tela, ali, po pravilu, uvek se nađe nekolicina dušebrižnika koji smatra da žena njenih godina nikako ne bi trebalo da nosi minijaturni bikini na plaži ili providne haljine. Takođe ukoliko je večernji izlazak u pitanju hejteri su joj poručili da je “neukusno” da se žena koja je na sredini 6. decenije oblači tako da je u prvom planu uvek dubok dekolte, go stomak, prekratka suknja ili preuska haljina.

Mars smatra da nema potrebe da se ikome pravda kada je njeno telo u pitanju i da će se oblačiti onako kako njoj odgovara i nikome više.

- Kada je to postao greh imati 53 godine i izgledati lepo? Kao prvo moje godine mi ne pišu na čelu, nije da mi je glavni životni cilj da izgledam mlađe, ali svesna sam da izgledam mladoliko. Drugo, ne znam kako bi žena trebalo da se obuče na plaži, a da to nije dvodelni kupaći kostim i šešir? Na kraju, smatram da imam dovoljno stila da mogu samostalno da procenim šta mi stoji i šta je za koju priliku prikladno, a šta ne, tako da zaista ne vidim ništa sporno u mome stilu, osim činjenice da imam 53 godine, pa navodno, kako je moguće da izgledam i dalje ovako? Znam da me ne vole jer izgledam savršeno - zapušila je usta svima ova dama, a o tome je pisao i San.

Godspođa Pazmino ne daje ni 5 para na negativne komentare i nastavlja da se oblači onako kako ona želi. Klip koji je nedavno na TikToku objavila pregledan je više desetina hiljada puta i dobio na hiljade sviđanja. Ova dama leži na plaži u dvodelnom minimalističkom kupaćem kostimu zeleno-žute boje, dok na glavi ima slamnati šešir.

- Nastaviću da nosim bikini kupaće kostime i pored činjenice da živim u društvu u kome sam redovno šalju negativne poruke na račun toga kako treba da se oblači žena mojih godina - stoji u opisu ovog videa.

Snimak je naišao na veliki broj komentara podrške, među kojima je bio najveći broj žena koje su izrazile iskreno žaljenje zbog činjenice da je njihovo telo daleko od idealnih proporcija Pazminove.

- Draga, da imam telo kao ti IKADA, a kamoli sa 53 godine, išla bih svuda gola!

- To se kaže psi laju, karavani prolaze.

- Garant to komentarišu žene koje ni u cvetu mladosti nisu izgedale kao ti sada ili muškarci koji bi drage volje hteli, ali ne mogu da te imaju.

- Savršene si građe, dođe mi da odnesem tvoju sliku da mi se sve isto urade na telu, po tvojim merama, u slučaju da mi u san dođe dobra vila i ponese magični štapić.

- Verovatno je za tvoj odličan izgled zaslužna dobra genetika, zdrava ishrana, treninzi i ples.

- Prelepa žena, bilo bi mi zadovoljstvo da mi takva pravi društvo, makar samo da je gledam i uživam - bili su samo neki od laskavih komentara na račun izgleda ove žene.

Bonus video:

03:39

JELENA ROZGA U MINI CRNOJ HALJINICI! Gola leđa, gole noge: Pevačica NIKAD IZAZOVNIJA

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.