BACIO JE DEVOJČICU SA BRODA U MORE: Desilo se nešto JEZIVO, nije ni slutio da će USLEDITI OVAKAV HOROR (VIDEO)
Dete, Foto: Prinstcreen/Instagram/katyaileri

paŽnja

BACIO JE DEVOJČICU SA BRODA U MORE: Desilo se nešto JEZIVO, nije ni slutio da će USLEDITI OVAKAV HOROR (VIDEO)

Na snimku je vidljivo kako devojčica, koja je koristila mišiće za plivanje, gubi ravnotežu tokom pada i mišići spadaju sa njenih ruku i dete je potonulo

Objavljeno:

Viralni video koji je izazvao šok i zabrinutost na društvenim mrežama prikazuje trenutak kada muškarac, verovatno otac, igrajući se sa svojom devojčicom na ivici broda, nesmotreno baca dete u more.

Na snimku je vidljivo kako devojčica, koja je koristila mišiće za plivanje, gubi ravnotežu tokom pada i mišići spadaju sa njenih ruku i dete je potonulo.

Video je postavila Katja Ileri iz Turske, s ciljem da nauči važnu lekciju o bezbednosti tokom kupanja. On naglašava da se ne treba previše oslanjati na plivačke pomagala, jer ona nisu potpuno sigurna. Umesto toga, preporučuje se da roditelji budu oprezni, držeći svoju decu nadohvat ruke tokom kupanja kako bi se izbegle potencijalne opasnosti od davljenja.

Devojčica je, čim je upala u more, izgubila kontrolu nad mišićima i nestala ispod površine vode. Mama, koja je podelila ovaj uznemirujući video, dodala je natpis "Mali rezime današnjeg odmora" kako bi upozorila druge roditelje na opasnosti i važnost pažljivog nadzora tokom kupanja.

Snimak je postao viralan i pregledan je čak 70 miliona puta, izazivajući brojne komentare zabrinutih korisnika društvenih mreža. Mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo i negodovanje, istakavši da je ovo neodgovorno ponašanje i da se sigurnost dece mora staviti na prvo mesto.

Stručnjaci savetuju da prilikom kupanja sa malom decom poštujete pravilo "30 sekundi" - ostanite toliko blizu deteta da možete odmah reagovati u slučaju potrebe. Takođe, neophodno je da ne preterujete sa oslanjanjem na plivačka pomagala, već da decu upišete na časove plivanja kako bi stekla neophodne veštine i znanje o bezbednosti u vodi. Ova važna poruka služi kao podsetnik svim roditeljima i starateljima da budu pažljivi i odgovorni prilikom boravka na vodi s decom.

01:07

SPASIOC NAM JE OTKRIO JASNA PRAVILA ZA KUPANJE NA ADI

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.