KAKVA PREVARANTKINJA! Žena udarila samu sebe, pa se žali na MUŽA NASILNIKA! (VIDEO)
Udarala samu sebe u liftu, Foto: Printscreen/youtube

i to je moguće

KAKVA PREVARANTKINJA! Žena udarila samu sebe, pa se žali na MUŽA NASILNIKA! (VIDEO)

Stanovnik Sidneja, kome je žena slomila srce, tražio je da je deportuju iz Australije nakon što ga je njen okrutni pokušaj da mu smesti uvalio u novčane dugove

Objavljeno:

Nakon što su osam meseci bili u srećnom braku, Fajsal je počeo da sumnja u motive svoje marokanske supruge Esmi, te je počeo da shvata kako ona možda nije s njim zbog ljubavi.

Fajsal, koji je svoju ženu upoznao preko muslimanskog sajta za dejting, obratio se advokatu i kontaktirao stručnjaka za imigracione vize.

Esmi je otkrila ovaj imejl i, plašeći se da bi zbog razvoda mogla da bude deportovana iz Australije, smislila je okrutan plan.

Iz dana srećne ljubavi
Iz dana srećne ljubavi foto: Printscreen/youtube

Fajsal je objasnio da ga je Esmi čekala i rekla mu sledeće: "Misliš da si pametan u vezi mene i razgovaraš sa advokatima. Sad gledaj šta ću da ti uradim".

Esmi je napustila stan, utrčala u lift zgrade i sačekala da se vrata zatvore, pre nego što su je sigurnosne kamere snimile kako tuče samu sebe.

Kamere u liftu su uhvatile Esmi kako uporno udara sebe u lice pre nego što je izletela iz zgrade i pozvala policiju. Nekoliko sati kasnije, Fajsal je uhapšen i optužen za napad.

Nakon što je potrošio preko 20.000 dolara na advokate, i pošto su pregledali na stotine sati snimaka sigurnosnih kamera, Fajsal je konačno pronašao dokaz koji će ga osloboditi.

Esmi je pobegla iz Sidneja i živi negde u Australiji. Fajsal apeluje na vlasti da njegovu odbeglu ženu deportuju nazad u Maroko.

BONUS VIDEO: BANE GLADUJE, ŽIVI BEZ STRUJE I VODE, ALI NIKOME NE DA SVOJU BEBANU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.