OVA DEVOJKA JE PREVARILA SVET: Ujutru kao INVALID PROSI na ulicama, a UVEČE... (VIDEO)
Devojka se preko dana pretvara da je prosjakinja, Foto: Printescreen/Youtube

ŠOK!

OVA DEVOJKA JE PREVARILA SVET: Ujutru kao INVALID PROSI na ulicama, a UVEČE... (VIDEO)

Ekipa jedne televizijske stanice u Njujorku uspela je nakon višednevnog istraživanja i postavljanja kamera na skrivena mesta, da razotkrije prevaru jedne mlade devojke

Objavljeno:

Prolaznici su često vrlo bogati i darežljivi ljudi, pa ponekad za jedan sat prosjakinja dobije i 50 donacija! Ali, šta se događa kada završi “radni dan”.

Ekipa jedne televizijske stanice u Njujorku uspela je nakon višednevnog istraživanja i postavljanja kamera na skrivena mesta, da razotkrije prevaru jedne mlade devojke.

Po danu, ona je jadna prosjakinja koja prosi u jednoj od najelitnijih ulica Njujorka, Petoj aveniji, gde se često nalaze prodavnice najvećih svetskih brendova, poput Gučija, Prade ili Tifanija.

Međutim, nakon što sakupi nekada čak i 50 dnacija, ona odlazi u obližnji restoran, gde se presvuče. Iz restorana izlazi kao super sređena devojka i seda u luksuzni automobil. Naravno, štake joj više nisu potrebne. I svakoga dana tako… Na pitanja, kada je u ulozi prosjakinje, otkuda joj telesni deformitet, kaže da je to posledica nesreće.

No, kada su je novinari suočili sa istinom i onim što su otkrili, samo je odšetala dalje – poput prave glumice koja ne izlazi iz svoje uloge.

BONUS VIDEO: POTPUNO ĆE VAS RAZNEŽITI KADA GA VIDITE! Malo mače ide na spavanje ušuškano u pokrivače sa igračkom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Beograd.in)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.