DOŽIVELA JE GRUPNO SILOVANJE: Nakon iživljavanja petorice mladića bila je OČAJNA sve dok joj se nije desilo ČUDO!
Simon Anderson, Foto: Printscreen/youtube

PONOVO SE SMEJE

DOŽIVELA JE GRUPNO SILOVANJE: Nakon iživljavanja petorice mladića bila je OČAJNA sve dok joj se nije desilo ČUDO!

Simon je nakon toga bila u teškom psihičkom stanju, a nije verovala da će ikada ponovno biti srećna

Objavljeno:

Tri godine nakon što je preživela grupno silovanje, Simon Anderson (27) iz Oklanda pronašla je sreću.

Godinu dana ranije devojka je skinula 92 kilograma, zbog čega je bila veoma srećna i ponosna na sebe. Sve do kobne noći kad ju je dva sata silovalo pet muškaraca. Simon je nakon toga bila u teškom psihičkom stanju, a nije verovala da će ikada ponovno biti srećna niti da će se ikada zaljubiti.

Ipak, upoznala je tri godine starijeg Trenta Foršita koji ju je nedavno zaprosio tako što je unajmio helikopter kojim su preleteli iznad Kvinstauna i sleteli na vrh planine Remarkables gde su uživali u čaši šampanjca. Potom su otišli na jedno imanje i obližnje jezero, gde ju je Trent zaprosio, dok su njihovi prijatelji sve snimili.

– Ljubav mog života zaprosila me je na najlepšem mestu na Zemlji – poručila je Simon, dodavši da je znala da joj je on budući suprug još kad ga je upoznala pre tri godine.

– Hvala ti što si me učinio najsrećnijom devojkom na svetu. Ne mogu da verujem da te sada mogu zvati verenikom – poručila mu je.

Simon je na kraju srednje škole imala 169 kilograma, a u avgustu 2014. otišla je na ugradnju želudačane premosnice uz koju je izgubila 92 kilograma, piše Dejli Mejl.

Kako je ispričala, godinu dana kasnije s nekoliko prijatelja otišla je u bar.

– Oko tri ujutro osećala sam se pripito i htela sam da idem kući, ali nisam znala gde su mi prijatelji. Do mene je došla grupa mladića, koji su me odvezli kući i ušli sa mnom unutra. Shvatila sam što će se dogoditi. Njih petorica silovala su me dva sata. Uradila sam sve što sam mogla da ih zaustavim, ali nisam imala kontrolu – ispričala je.

Iako su je prijatelji nagovarali da ode u policiju nakon silovanja, ona to nije uradila jer nije želela da se priseća detalja iz te noći.

BONUS VIDEO: POTPUNO ĆE VAS RAZNEŽITI KADA GA VIDITE! Malo mače ide na spavanje ušuškano u pokrivače sa igračkom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.