DOK JE BIO NA RATIŠTU, ŽENA GA VARALA SA 60 KOLEGA: A onda je usledila VOJNIČKA OSVETA kakvu nije očekivala!
Ona mu je priznala da ga je prevarila, ali samo dva puta, Foto: Printscreen

sreća nije dugo trajala

DOK JE BIO NA RATIŠTU, ŽENA GA VARALA SA 60 KOLEGA: A onda je usledila VOJNIČKA OSVETA kakvu nije očekivala!

Na početku, ona je bila sve što sam tražio u ženi, priznaje mladić.

Objavljeno:

Američki vojnik poznat pod prezimenom Frizmaster, vratio se sa ratišta kući, radostan što će videti svoju suprugu posle nekoliko meseci razdvojenosti.

Nakon što je sve to saznao i uverio se u tačnost informacija, odlučio je da se osveti, a zatim i da podeli priču sa celim svetom:

-Na početku, ona je bila sve što sam tražio u ženi. Slatka, brižna, mazna. Trudila se da mi bude partnerka u svemu, uključujući čak i video igrice. Iako nije znala – trudila se kako bismo što više vremena provodili zajedno, započinje svoju neverovatnu priču ovaj prevareni vojnik.

Njih dvoje upoznali su se preko njegovog prijatelja, takođe vojnika, i odmah se dopali jedno drugom. Iako nije želeo da se ženi, Frizmaster je promenio mišljenje iz dva razloga – vojska ne dozvoljava boravak van baze neoženjenim vojnicima, a spavanje i buđenje sa ženom njegovih snova bilo je nešto najlepše.

Tako su se na kraju i venčali, ali sreća nije dugo trajala.

-Počeo sam da primećujem čudne stvari. Ona je često „vodila bolesnu mamu kod lekara“. Odlazila je u kupovinu na drugi kraj grada, viđao sam njen auto na čudnim lokacijama. Taman kad sam počeo da istražujem, stigla mi je naredba da moram odem u Koreju, ispričao je Frizmaster.

On je u Koreji proveo godinu dana, a kada se vratio, sačekale su ga užasne vesti – njegova žena iz snova spavala je sa 60 muškaraca! I sve to ispričali su mu njeni rođaci, u nadi da će joj on pomoći da savlada svoje beskrupulozno ponašanje.

-Spavala je sa 60 muškaraca, uglavnom vojnika. Njenima je rekla da sam ja homoseksualac i da joj ja biram osobe sa kojima može da ima seks, jer znam da nemaju polno prenosive bolesti. Dakle, mene je iskoristila da je finansiram, a sa druge strane, spavala je sa svim što ima puls i muškog je pola, otkrio je mladić.

Suočena sa istinom i nepokolebljivom odlukom da je napusti, ona mu je priznala da ga je prevarila, ali samo dva puta. Frizmaster nije želeo ni da čuje za pomirenje, naročito kada je otkrio i da je njegova žena trudna sa jednim od svojih ljubavnika.

Odlučio je da se osveti, i to korak po korak.

-Uzeo sam iz kuće, koju sam ja kupio, svu svoju imovinu, da je ona ne bi prodala kad sazna šta planiram da uradim, a onda pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Svoj auto sam jedva uspeo da vratim, jer ga je dala nekom od ljubavnika, za kojeg sam kasnije saznao da je živeo u mojoj kući dok sam ja bio na ratištu, i to od novca koji sam ja slao, priseća se vojnik.

Neverna supruga se čak drznula da tuži supruga zbog imovine, a odbila je i da prizna svoja neverstva i vanbračno dete.

-Moj advokat ju je izrešetao unakrsnim pitanjima o tome ko je otac deteta, kada je začeto i ko ga izdržava. Rekao joj je i da zbog davanja lažnog iskaza može da bude kažnjena zatvorom, odgovorila je iskreno. Ali, oblatila me je pričom da sam gej i da je varam sa njenim nećakom (18)!

Sudija je presudio u njegovu korist
Sudija je presudio u njegovu korist foto: Profimedia

Odlučio sam da postupim vojnički. Sedio sam uspravno, prekrstio ruke, gledao u tačku na zidu, tačno iznad levog ramena sudije. Na sva pitanja sam odgovorio kratko i iskreno, ali nju nisam vređao.

Ona je vikala da joj ja upropaštavam život, da živim na račun njenog ujaka i ujne, što nije bilo tačno“, kaže Frizmaster.

Ni nakon sveg glumatanja neverne žene, sudija je presudio u njegovu korist, prepustio mu svu imovinu i rekao sledeće:

-Jedini zahtev od strane gospođe koji se usvaja jeste zabrana približavanja i kontaktiranja sa gospodinom Frizmasterom, glasno i jasno je rekao sudija, a ona ostala u šoku i suzama. Vikala je i na glas se pitala gde će sada živeti, a sudija je odlučio da joj odgovori i na to pitanje:

-Imate 30 dana da se iselite i to sami saznate.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.