MARIJANA JE BISEKSUALKA! Oglasila se njena devojka: Bile smo zajedno više od GODINU DANA, prevarila me je sa KUMOM
Marijana i Elsa, Foto: Printscreen

zadruga 2

MARIJANA JE BISEKSUALKA! Oglasila se njena devojka: Bile smo zajedno više od GODINU DANA, prevarila me je sa KUMOM

Za nešto više od mesec dana, koliko i traje "Zadruga 2", učesnica Marijana Zonjić dovodila se u vezu sa nekoliko muškaraca, takođe učesnika ovog rijalitija.

Objavljeno:

Ipak, u razgovoru sa njenom bivšom devojkom, kako se predstavila, crnogorkom Elsom Perović dolazimo do informacija koje govore u prilog tome da Marijana napolju nije bila toliko zainteresovana za muški pol.

- Bile smo u vezi više od godinu dana, svi prijatelji u Crnoj Gori su to znali. Jedini problem su bili moji roditelji jer su veoma konzervativni pa Marijana nije mogla javno da govori o nama. Ostavila me je pred ulazak u Zadrugu - rekla je Elsa za Republiku.

Kažeš da je i dalje mnogo voliš. Kako komentarišeš sva ta poniženja koja doživljava u kući?

- Užasno se osećam zaista. Moja osećanja prema njoj se ne mere rečima, retko kad gledam rijaliti jer bih se mnogo nervirala i možda uradila nešto što ne treba. Za nju sam spremna na sve! Toliko su laži izgovorili o njoj da jedva čekam da se ta noćna mora završi i da neke stvari postavim na pravo mesto!

Marijana i Enisa
Marijana i Enisafoto: Printscreen

Vidno si uzrujana i besna oko cele te priče. Na koga iz Zadruge imaš najveći pik?

- Definitivno na Čolaka! On je jedna gnjida pe*erska koja će platiti za sve laži! To što priča da je imao seks sa Marijanom je velika laž! Ja sam lično bila sa njima te večeri i znam sve šta je bilo. On je jadan ako misli da će preko nje da opstane u rijalitiju.

Marijana je prvo rekla da je bila devojka Save Perovića, a potom je to demantovala Drvetu mudrosti. Šta je u toj priči istina?

- Ma kakav Savo! On mi je neki dalji rod, nije imao ništa sa Marijanom, sve je to velika farsa bila. Marijani sam se sviđala ja, ali nažalost svideo joj se moj drug Vuk Mob sa kojim sam je ja upoznala. Srećom ništa se nije desilo među njima, ne znam kako bih to podnela!

Kakav je vaš odnos trenutno? Imate li neraščišćene račune?

- Ja nju mnogo volim, ali sam i ljuta na nju. Spavala je sa mojim kumom i to ne znam kako da joj oprostim! Trebalo bi da razgovaramo da raščistimo te stvari pre svega!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.