PRONAŠLA JE OVO NA VERENIKOVOM KOMPJUTERU I ODLEPILA:Zbog OGORČENOSTI mlade umesto SVADBE zamalo da ispadne SAHRANA
Ilustracija, Foto: Profimedia

teško njemu

PRONAŠLA JE OVO NA VERENIKOVOM KOMPJUTERU I ODLEPILA:Zbog OGORČENOSTI mlade umesto SVADBE zamalo da ispadne SAHRANA

Kada ga je pogledala, imala je i šta da vidi. Do kraja života pamtiće taj šok

Objavljeno:

Koliko u stvari svako od nas poznaje svog partnera i koliko smo sigurni da je to baš ta osoba sa kojom želimo da provedemo ostatak života?

Marija (25) je mislila da je našla ljubav o kakvoj je oduvek sanjala – nekoga ko će čuvati sve njene strahove i tajne, ko će joj biti nesebična podrška i pružati joj pažnju i nežnost do kraja života. Sve joj je bilo savršeno, baš kao u bajci, tako da kada ju je pitao da se uda za njega, bez premišljanja je pristala, prenosi Mirror.

Venčanje je bilo zakazano, pozivnice poslate, a pripreme u jeku. Međutim, jednog dana, neposredno pre svadbe, Marija je slučajno na kompjuteru budećeg supruga videla do tada nepoznati folder.

Kada ga je pogledala, imala je i šta da vidi. Do kraja života pamtiće taj šok.

Kompjuter, Haker
foto: Printscreen/RTS

– Tražeći nešto u vezi s venčanjem, naletela sam na taj folder. Mislila sam da je prazan, pa sam ga za svaki slučaj otvorila kako bih videla mogu li da ga izbrišem. Unutra su bile eksplicitne fotografije intimnog odnosa, i to ni manje ni više, već mojih sestara i poslovnih partnera mog verenika, u čijem orgijanju je najverovatnije i on sam učestvovao. Bila sam zgrožena, šokirana, tužna, svet mi se srušio – ispričala je svoje iskustvo Marija, hrabro podelivši tu nimalo prijatnu priču sa svojim pratiocima na TikToku.

Ta 25-ogodišnja žena odmah je raskinula veridbu i otkazala svadbu. Marijini pratioci su saosećali sa njom, i uputili su joj u komentarima reči podrške.

– Bolje nego razvod, draga, spasla si se! – poručio joj je jedan pratilac, dok je bilo i onih koji su imali slična iskustva.

Identično se desilo i meni, dva meseca pre zakazanog venčanja našla sam njegov telefon. Te poruke su me načisto uništile – požalila se jedna korisnica TikToka.

– Žao mi je što ću ti ovo reći, ali izbegla si metak! – poručila joj je još jedna žena kada je videla njenu priču.

Marija je nastavila da objavljuje iskustva na TikToku.

– Terapeut mi je rekao da nikako ne smem sebe da okrivljujem za njegove postupke. Te laži nisu počele dana kada je mene upoznao. One traju celog njegovog života i to se neće promeniti – napisala je Marija.

– Kada se prisetim bivšeg verenika, pomislim prvo kako ništa nisam izgubila pošto sam 4 godine mlađa od njega. Uz to sam proputovala dosta zemalja, a tek planiram da obiđem svet – dodala je ona.

BONUS VIDEO:PUSTI BRIGU U NEDELJU NA KURIR TELEVIZIJI! Suzana Mančić progovorila o ljubavi iz mladosti pa otkrila kako sada održava brak

01:03

PUSTI BRIGU U NEDELJU NA KURIR TELEVIZIJI! Suzana Mančić progovorila o ljubavi iz mladosti pa otkrila kako sada održava brak

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.