ZBOG OPASNOG TRENDA KOJI SE ŠIRI INTERNETOM SEBI JE UNIŠTILA LICE: Jezivo se UPROPASTILA za samo 7 dana (VIDEO)
Tili Vajtfild, Foto: Printscreen/Tik-Tok/tillywhitfeld

UŽAS

ZBOG OPASNOG TRENDA KOJI SE ŠIRI INTERNETOM SEBI JE UNIŠTILA LICE: Jezivo se UPROPASTILA za samo 7 dana (VIDEO)

Devojka je isprobala viralan trend pa jako žažalila

Objavljeno:

Tili Vajtfild je javnosti postala poznata nakon učešća u kući "Velikog Brata". Iako je jasno da je devojka itekako lepa, pojavili su se mnogi koji je kritikuju zbog količine pudera koju koristi.

- Ovako mi je lice izgledalo samo sedam dana pre ulaska u kuću, a sad se šminkam ili stavljam masku od gline da to sakrijem - rekla je a zatim pokazala facu.

Jednom prilikom se čak i pohvalila kako je ranije uvek imala čistu i savršenu kožu na licu, ali i da je oduvek želela pegice!

- Videla sam devojku na društvenim mrežama koja je reklamirala proizvod za tetoviranje pegica kojim svako može kod kuće da rukuje. Naravno odmah sam ga kupila - rekla je.

@tillywhitfeld This trend is not ittt far to hard to make lol (for people making it in the future put the captions higher than the hashtags) #foryourpage #mystory ♬ original sound - Sarah Cothran

Međutim, nakon što je isprobala taj trik Vajtfild je završila bolnici s privremenim gubitkom vida jer su joj obrazi otekli, a tetovaže se inficirala, prenosi "News.com".

Danas Tili rado priča o ovome i apeluje na sve devojke da širom otvore oči i da budu mudrije od nje.- Nemojte slušati ljude koji vam savetuju da kod kuće sami radite nešto, što treba da vam radi profesionalac u studiju - kaže devojka koja i dan danas vodi bitku sa crvenilom.

BONUS VIDEO:DA LI SU REALNE? BIZARNI TREND NA TIK- TOKU, SOCIOLOZI ZBUNJENI: Šta je TO RADE i šta je sledeće? Da bacamo decu SA TERASE?

02:35

DA LI SU REALNE? BIZARNI TREND NA TIK- TOKU, SOCIOLOZI ZBUNJENI: Šta je TO RADE i šta je sledeće? Da bacamo decu SA TERASE?

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.