DEČKO JE UPOZNAO SA MAJKOM, A ONA SE FRAPIRALA: Svekrva joj postavila toliko GROZNO PITANJE da i dalje NE VERUJE
Džesi Lains, Foto: Printscreen/facebook/YESILAINZ

šok

DEČKO JE UPOZNAO SA MAJKOM, A ONA SE FRAPIRALA: Svekrva joj postavila toliko GROZNO PITANJE da i dalje NE VERUJE

Jesi ima visinu prosečnog dvogodišnjaka i 90 cm je niža od supruga Brajana (36).

Objavljeno: 18:32h

Jesi Leins iz Kalifornije ima 34 godine i visoka je 91 cm. U svojoj ispovesti otkriva koliko joj je upoznavanje sa svekrvom bilo zastrašujuće, ističući da nije mogla da veruje da se majka njenog dečka toliko šokirala.

Ona ima stanje koje pogađa jednu od milion osoba i mora da koristi invalidska kolica u svakodnevnom životu. I dok je Jesi svesna da će roditeljima partnera možda trebati vremena da je prihvate, Brajanova mama Megi bila je neodlučnija nego što je očekivala. "Kad sam je upoznala, mogu da kažem da je bila napeta", priznaje Jesi i dodaje kako je njena svekrva pitala Brajana da li je siguran da želi da bude sa nekim kome će "brisati zadnjicu do kraja života".

Niska žena i visok muškarac
foto: Printscreen/facebook/FACEBOOK/YESI LAINZ

Nakon tog pitanja, Brajan i Jesi nisu razgovarali sa Megi šest meseci. Megi je bila ubeđena da će Jesi morati da zavisi od Brajana, kao i da će njen sin čitav život provesti brinući o njoj. Ipak, Jesi je potpuno nezavisna - može sama da se kreće, vozi i radi. Sa Brajanom se upoznala preko društvenih mreža. Prvi sastanak imali su 2018. godine, a nakon godinu dana započeli su zajednički život.

Venčali su se na plaži na Bahamima 2021. godine, ali Brajanova majka nije želela da prihvati ovu činjenicu. Kada je saznala detalje iz Jesinog života, promenila je mišljenje. "Neko će prići Jesi i samo je pomaziti po glavi", kaže Brajan, ističući da mnogi imaju predrasude zbog njenog stanja.

BONUS VIDEO:Svekrva Slađa najveselija na svadbi

00:53

Svekrva Slađa najveselija na svadbi

(Espreso/modno)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.