LEKARI NISU MOGLU DA VERUJU ŠTA ČOVEKU VIRI IZ USTA: Zbog IZAZOVA umalo da izgubi ŽIVOT, ovo je LUDOST (VIDEO)
Čovek kineske nacionalnosti koji je progutao sijalicu, Foto: Printscreen/ Youtube/ 1818黄金眼

svašta!

LEKARI NISU MOGLU DA VERUJU ŠTA ČOVEKU VIRI IZ USTA: Zbog IZAZOVA umalo da izgubi ŽIVOT, ovo je LUDOST (VIDEO)

Ništa manje nisu bili šokirani lekari, a bilo je jasno da čovek ima sve veći problem s gutanjem i disanjem

Objavljeno:

Vatrogasci iz kineskog grada Džeđang nedavno su pozvani da pomognu sugrađaninu, po imenu Čen, ne znajući da ih očekuje pravi šok.

Čovek je vezao majicu oko glave i mumlao, ali je jasno gestikulirao da je u nevolji. Tek tada su shvatili da mu iz usta viri sijalica i odmah ga prevezli u bolnicu.

Ništa manje nisu bili šokirani lekari, a bilo je jasno da čovek ima sve veći problem s gutanjem i disanjem. Međutim, nije mogao dovoljno jako da otvori usta kako bi sijalica bila bezbedno izvučena, prenosi Oddity Central.

Dislociranje vilice
foto: Printscreen/ Youtube/ 1818黄金眼

Iz tog razloga, lekari su upotrebili specijalnu alatku kojom su mu dislocirali vilicu. To je bio jedini način da izvuku sijalicu u komadu, jer je svaki drugi scenario podrazumevao veliki rizik.

Kada je Čen predahnuo objasnio je začuđenom bolničkom osoblju da je sijalicu stavio u usta dva sata ranije. Međutim, više nije mogao da je izvadi, pa se uspaničio i pozvao pomoć.

Razlog zašto je to učinio je još bizarniji! Gledao je kako to ljudi rade na internetu, kao vrstu izazova, i odlučio da “ispita svoje granice”. Nismo sigurni da mu se svideo odgovor...

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.