"DEVOJKO ČUVAJ SE ZA BRAK, MUŽ ĆE TI BITI ZAHVALAN": Žene se sukobile zbog INTIMNIH ODNOSA, pljuštale BRUTALNE reči
Devojka sa TikToka, Foto: Printscreen/ TikTok/ elliepalmer092

pa dobro je rekla

"DEVOJKO ČUVAJ SE ZA BRAK, MUŽ ĆE TI BITI ZAHVALAN": Žene se sukobile zbog INTIMNIH ODNOSA, pljuštale BRUTALNE reči

Devojke, devojčice, dame, život je jedan, radite ono što vam prija, ne podležite pritisku društva ni sa jedne strane

Objavljeno: 12:10h

Tabori su poslednjih 70 godina sve više podeljeni, ima onih koji i dalje misle da postoji nešto što se zove tradicija i tradicionalne vrednosti, ima onih koji se oslobađaju od društvenih stega na sebi svojstven način. Obe strane se trude da svaka postoji za sebe, ali često ovo može otići u ekstremizam.

Svest o postojanju različitosti na planeti treba da postoji, da li ćete da se "čuvate za brak" ili letite sa cveta na cvet je isključivo VAŠ izbor i niko ne treba da vam kaže drugačije. I zbog toga sve što vidite na internetu treba da uzmete sa zrnom soli.

Ova devojka je smislila pesmicu koja glasi "Devojko čuvaj se za brak (misleći na neprobušen himen), tvoj muž će ti zahvaliti.", druga tiktokerka po imenu Eli se nadovezala na urnebesan način i zapevala sa njom "Ne, neće mi zahvaliti, zato što sam lezbejka i sad mi dodaj strap."

"Ovo pobeđuje na internetu danas." bio je jedan od komentara.

"Udajem se za ženu svojih snova uskoro, i ne može više da je briga koliko sam odnosa imala pre braka." je ključan komentar da "čuvanje" za brak postoji samo zbog slabosti muškaraca da se nose sa činjenicom da žene postoje kao zasebna živa bića koja su imala život pre njega, i imaće ga zauvek.

"Ne kupujem auto bez probne vožnje." je bio jedan od komentara sa kojim se i mi slažemo, a verujem da će se i mnogi muškarci poistovetiti.

Potrudite se da manje osuđujete ljude, i gledajte svoja posla, ako sa nečim ne možete da se nosite potražite pomoć terapeuta, a svaka krpa nađe svoju zakrpu na kraju dana.

VAŽNO JE GOVORITI O LGBT PRAVIMA TOKOM CELE GODINE! Glišić: Ovo je bila pobeda litija, prava LGBT se moraju rešavati sistematski:

05:18

VAŽNO JE GOVORITI O LGBT PRAVIMA TOKOM CELE GODINE! Glišić: Ovo je bila pobeda litija, prava LGBT se moraju rešavati sistematski

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.