VOLI SUPRUGU VIŠE OD ŽIVOTA, A ONA MU TRAŽI 250 EVRA ZA INTIMNE ODNOSE: Kada čujete ZAŠTO rećićete da mu traži JOŠ
Novac i ljubav, Foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

šok

VOLI SUPRUGU VIŠE OD ŽIVOTA, A ONA MU TRAŽI 250 EVRA ZA INTIMNE ODNOSE: Kada čujete ZAŠTO rećićete da mu traži JOŠ

Umesto razgovora, radio je supruzi iza leđa, a onda je počela da mu traži novac za usluge kako bi mu se osvetila

Objavljeno: 15:53h

Posle 25 godina braka svima treba promena, ovaj muškarac je mislio da time što plaća ženi za seks unosi promenu u njihov intimni život. Zbog toga je bio vrlo uzbuđen kada je sve to počelo, a onda je shvatio zašto to radi. Verovali ili ne, sve je apsolutno njegova krivica.

U periodu kada je imao problem sa erekcijom, platio je "ženu lakog morala" za uslugu da proveri da li je sve u redu sa njim, ne da bi uvredio ženu na bilo koji način. Naravno to nije obavio u konsultaciji sa njom već na svoju ruku. Umesto razgovora, radio je supruzi iza leđa, a onda je počela da mu traži novac za usluge kako bi mu se osvetila. On ništa nije sumnjao.

Prostitutka
foto: SFM Press Reporter / Alamy / Alamy / Profimedia

- Imam 55, a moja supruga 52, a u braku smo već 25 godina. Zaista je volim, ali u jednom periodu sam imao problem sa erekcijom, pa sam platio dami lakog morala za se*sualnu uslugu, samo da bih proverio da li je sa mnom sve u redu, a ne da bih prevario svoju ženu - započeo je svoju ispovest ovaj muškarac.

Surpuga je ubrzo počela da mu traži novac za intimne odnose sa njom, ali njemu ništa nije bilo čudno.

- Nakon nekog perioda supruga je od mene tražila 150 evra za intimne odnose. Moram da kažem da me je to u početku uzbuđivalo i da sam mislio da želi da unese nešto novo u našu vezu. Međutim, kada je cenu podigla na 250 evra počeo sam da sumnjam da je možda saznala sa moju prevaru - kaže zabrinuti muškarac.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia

Njegova sumnja je bila istinita.

- Od momenta kada mi je priznala da je saznala za ono što sam uradio pre nekoliko meseci počela je da me vređa i naziva pogrdnim imenima. Nije želela da sasluša moje objašnjenje i da moja ideja nije bila prevara i do tog dana spavam na kauču. Samo želim svoju ženu nazad, šta da radim? - pitao je ovaj muškarac savetnika za emotivne odnose.

Stručnjak za emotivne odnose mu je dao opsežan ogovor.

- Čini se da postoji mnogo ljutnje s obe strane, ali morate da shvatite da je njeno samopouzdanje narušeno i da vas zbog toga kažnjava. Umesto da pokušavate da joj objasnite zbog čega ste se odlučili na intimni odnos sa drugom ženskom osobom, kakva god da je, morate da sačekate trenutak da smireno porazgovarate sa njom. Takođe, dobra opcija bi bila bračna terapija ukoliko se zajedno složite da je to dobra opcija - kaže stručnjak.

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.