ŠTO BI REKLA JOVANA JEREMIĆ "NIŠTA SE NE VIDI, A SVE SE SLUTI": Zbog HALJINE ove GLUMICE padaju VILICE ko dobar dan
Haljina Megan Foks, Foto: Printscreen/ Instagram/ meganfox

bombetina

ŠTO BI REKLA JOVANA JEREMIĆ "NIŠTA SE NE VIDI, A SVE SE SLUTI": Zbog HALJINE ove GLUMICE padaju VILICE ko dobar dan

Providna haljina Megan Foks pravi optičku iluziju savršene siluete (nije kao da je njoj potrebno), ali izgleda kao da je potpuno gola

Objavljeno: 07:09h

Megan Foks nas je navikla na svoja izazovna izdanja, ali ova haljina koja pravi optičku iluziju je stvarno na drugom nivou. Uska, toliko pripijena uz telo, a providna, malo toga ostavlja mašti, a s druge strane, što bi rekla Jovana Jeremić, ovo je stara erotika "Ništa se ne vidi, a sve se sluti".

Reč je o providnom modelu odeće, koji je razotkrivao njen donji veš. Megan je šetala sa rukama preko grudi trudeći se da ne otkrije previše. Haljina je možda bila rezervisana za nekoliko pogleda, ali ju je video ceo svet.

Megan Foks nosila je haljinu Jean Paul Gaultier, cena ovog modela je 485 dolara. A veoma sličnu kreaciju nosila je Kim Kardašijan 2018. na dodeli E! People’s Choice nagrada. Između njih dve vodi se ljuta bitka koja će biti izazovnije odevena. Megan sve češće pobeđuje u tome, i to će trajati dok Kim ne odluči da stvari budu drugačije.

I dok je uživo prikrivala grudi, na Instagramu je Megan Foks predstvila modno izdanje u celosti. Prikrivanjem je još više skrenula pažnju na haljinu, a i na ovoj društvenoj mreži ima daleko veću kontrolu nad slikama nego nad onim što će paparaci zabeležiti.

Identičnu haljinu je ranije ove godine nosila najpoznatija svetska zavodnica.

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte da vam ne bude dobro:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.