ZBOG OVE KRATKE SUKNJE MARIJE KILIBARDE MUŠKARCIMA SE VRTI U GLAVI: Evo STAJLINGA kojim ćete leto učini VRELIJIM
Marija Kilibarda, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

KILIBARDA ZAPALILA SVE PRISUTNE

ZBOG OVE KRATKE SUKNJE MARIJE KILIBARDE MUŠKARCIMA SE VRTI U GLAVI: Evo STAJLINGA kojim ćete leto učini VRELIJIM

Ovo su modni saveti za leto naše poznate voditeljke, Marije Kilibarde

Objavljeno:

Marija Kilibarda je jedno od omiljenih TV lica. Ona je svu pobliku očaral ne samo svojom lepotom, i osmehom, već i vitkim stasom i odličnim modnim stilom!

Lepa voditeljka ostaje verna svom stilu jednostavnih odevnih kombinacija. Kako smo već duboko zagazili u leto, žene uglavnom tragaju za inspiracijom kako se obući. A Marija je svakako nepogrešiv modni uzor.

Njen Instagram je odlična prezentacija dobrog stila gde ćete delovati trendi, a opet opušteno u skladu sa prilikom svakodnevnih stajlinga. U nastavku donosimo njena tri najlepša letnja stajinga.

1. Ako tragate za sportskim letnjim stajlingom, evo ideje kako da se obučete, a da delujete urbano i trendi. Marija je iskombinovala beli šorts sa dubokim strukom uz košulju na pruge koje su ovog leta ultra moderne. Izbor obuće je pao na patike, a sve je ukombinovala sa torbicom bordo boje koja je savršeno upotpunila ovaj stajling.

2. Drugi letnji autfit koji nam je privukao pažnju je mala crna haljina uskog kroja koju je ukombinovala sa patikama. Od nakita nosila je sat, njen zaštitni znak i diskretne minđuše, a kosu je vezala u nizak rep.

3. Treći letnji autfit je prelepa haljina u jednoj od najtraženijih boja ovog leta, svetlo zelenoj. Lepršavi kroj, midi dužine sa karnerima pri dnu je odličan odabir za šetnju ili odlazak na kafu. Zbog kroja i boje haljine definitivno ćete biti primećeni.

Modni stil Marije Kilibarde je inspiracija za veliki broj žena. U slučaju da ne znate šta nositi ovog leta nek vam njen Instagram bude modni vodič što garantuje da ćete uvek biti primećene i u trendu.

Bonus video: Marija Kilibarda sa verenikom uživa u zimskoj idili

00:11

Marija Kilibarda sa verenikom uživa u zimskoj idili

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.