BAKA IRIS (83) OSTAVILA SKORO DUPLO MLAĐEG MUŽA POSLE VELIKE LJUBAVI: Nije bio dobar U KREVETU, a NEĆE VIŠE DA KUVA
Iris sa partnerom, Foto: Printscreen Facebook/Iris Jones

ISPOVEST

BAKA IRIS (83) OSTAVILA SKORO DUPLO MLAĐEG MUŽA POSLE VELIKE LJUBAVI: Nije bio dobar U KREVETU, a NEĆE VIŠE DA KUVA

Baka Iris Džouns je prekinula vezu sa svojim egipatskim mlađim partnerom jer se njihov živahni seksualni život počeo smanjivati,

Objavljeno:

Iris Džons (83) bivša čistačica i penzionerka, upoznala je Mohameda Ibrihama (37) iz Kaira na Fejsbuku 2019. godine, a potom su se venčali u novembru 2020. Iris je postala prava internet i TV zvezda nakon udaje za Mohameda.

Ipak, baka Iris Džouns je prekinula vezu sa svojim egipatskim mlađim partnerom jer se njihov živahni seksualni život počeo smanjivati, dok je ona istovremeno nije više želela da kuva i čisti za njega, prenosi Daily mail.

Iris, koja ima 83 godine, šokirala je naciju pre četiri godine kada je otkrila na televiziji ITV's This Morning kako provodi sate svake nedelje u ljubavi sa Mohamedom Ibraimom, koji je tada imao 37 godina, nakon što ga je upoznala tokom odmora u Kairu.

"Nekada smo imali fantastičan seksualni život, ali potom je sve to splasnulo jer sam uvek bila umorna od brige o njemu. Sada mi je bolje bez njega, i žao mi je što nisam poslušala porodicu i prijatelje, ali sada je to gotovo. Zaista mi je žao što sam ga upoznala i sada znam da je moj najbolji muž bio moj prvi muž Gvin.

Par se upoznao kada je Iris bila na odmoru u Egiptu pre nego što se on preselio u Veliku Britaniju.Iris je šokirala naciju pre četiri godine kada je otkrila na televiziji ITV's This Morning kako provodi sate svake nedelje u ljubavi sa Mohamedom Ibraimom, koji je tada imao 37 godina.

"Ali sada, nikako, nikada više, kako kažu - jednom ujeden, dva puta stidljiv. Srećna sam što sam sada sama sa svojom Bengal mačkom gospodinom Tibsom, on je nova ljubav mog života. Drago mi je što sam se rešila Mohameda. Prošlog meseca sam ga izbacila iz kuće i od tada ga nisam videla ni čula. Uzeo je sve svoje stvari i nemam pojma gde je, ali neće biti dobrodošao nazad ovde, to mogu da vam kažem."

Potom se poredila sa likom iz poznate istinite britanske krimi serije "The Sixth Commandment", u kojoj mlađi muškarac manipuliše svojim žrtvama, kako muškim, tako i ženskim, Iris je rekla da se oseća kao žena iz druge epizode te serije.

"Moja veza sa Mohamedom je baš kao veza mlađeg muškarca i starije žene u toj seriji. Sve mi se vratilo. Mohamed nije bio tako lukav kao taj lik, ali je vrlo sličan."

Takođe je i dodala:

"Nismo se baš slagali jedno s drugim neko vreme i udaljili smo se. Ne znam gde sada živi, gde radi, ko mu pere veš, samo ga nisam videla, ali neki prijatelji su ga videli u Vestonu. "On je jako teško podneo raskid, nije očekivao, ali tako to ide. Sada idemo dalje, zar ne."

01:34:58

MAJKE I SNAJKE SE04 SPECIJAL BLOK 20

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.