OVAJ VIDEO JE ZA 12 SATI ODGLEDALO 27 MILIONA LJUDI: Naravno, u pitanju je ZANOSNA PLAVUŠA, a evo ŠTA na njemu radi
Manekenka Ris, Foto: Printscreen/ Instagram/ realitywithriss

kakva boginja!

OVAJ VIDEO JE ZA 12 SATI ODGLEDALO 27 MILIONA LJUDI: Naravno, u pitanju je ZANOSNA PLAVUŠA, a evo ŠTA na njemu radi

Lepota je nešto što je nekada započinjalo prave ratove, sada se to dešava samo u komentarima, kao što je bio slučaj sa ovim video snimkom

Objavljeno:

Snimak zanosne, lepe plavuše kako šetka pistom u zelenom bikiniju danas je "srušio" internet. Ovo je verovatno najgledaniji video ovog 24. jula, s obzirom da je za svega 12 sati zabeležio 27 miliona pregleda.

Na istom ne vidimo ništa posebno neobično - manekenka na modnoj reviji predstavlja moderni kupaći kostim u zelenoj boji, te ogrtač za plažu koji stiže u kompletu, ali je karakterističan izgled ove dame ono što je svima privuklo pažnju.

Ova plavokosa lepotica može da se pohvali neverovatno uskim strukom i ravnim stomakom, dok joj je donji deo tela daleko puniji i bujniji i neproporiconalan gornjem. Ona je inače jedan od glavnih modela brenda Hot Miami Styles čija je ovo i bila revija, a izaziva oprečne komentare na društvenim mrežama.

"Nikada nisam video da neka žena izgleda ovako", "Bukvalno neverovatno", "Izgledaš očaravajuće", "Ti si ženo boginja", "Koliko lepo i ženstveno", "Goriš", samo su neki od hiljade laskavih komplimenata koji su se nizali na Instagramu i Tviteru.

"Gojaznost nije zdrava, nije "prirodna" i definitivno nije nešto što bi trebalo da normalizujemo", "Nisam impresioniran", "Predivna je, ali bi izgledala još 10 puta bolje kada bi smršala 15-ak kilograma", "Preteška je za mene, ali neki momci to vole", "Ja ne smatram da je ovo lepo. Vratite u modu zdrava tela, ovo više nije normalno!", " Trebalo bi da smrša, to što nema salo oko struka, ne znači da joj noge nisu debele!", opaske su one druge strane kojima se ovakav izgled ne dopada.

Ris, kako se zove ova dama, i sama je podelila video sa revije uz komentar da joj je sve dala majka priroda i da nikada nije išla pod nož.

Inače, pomenuti brend je poznat po tome što angažuje manekenke različiith oblika i veličina, slaveći žensko telo u svim njegovim izdanjima.

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.