Komfor, luksuz i supersonična brzina: Ovo su NAJBOLJI AVIONI 2016. godine (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter/Rebecca Naden

u oblacima

Komfor, luksuz i supersonična brzina: Ovo su NAJBOLJI AVIONI 2016. godine (FOTO) (VIDEO)

Novi koncepti u ovoj sferi otkrivaju se svake godine, a kada govorimo o svetu luksuznih aviona, 2016.godina je bila sjajna. Predstavljamo vam top 10 aviona otkrivenih prošle godine, koji vas mogu odvesti i do sedmog neba
Objavljeno:

4. Skyranch One by Sotto Studios

Let kroz oblake u luksuznom okruženju uvek je prijatno iskustvo, a standardi koje je postavio Skyranch One su definitivno nedodirljivi. Dizajneri iz kompanije Sotto Studios pratili su koncept "komplikovane jednostavnosti" kada su kreirali enterijer ovog aviona, pa su koristili izbeljeno drvo, tkanu kožu i pliš, englesku vunu i ambijentalno osvetljenje.

3. Falcon 8X Business

Ovaj Dassault Falcon 8X sa cenom od 58 miliona dolara zapravo je unapređena verzija popularnog Falcon 7X modela, što ga čini još impresivnijim. Sigurni smo da je ovaj brend brojne milijardere učinio srećnim predstavljanjem 8X modela, koji sadrži sve vrhunske pogodnosti koje vam padnu na pamet.

2. Aerion AS2

Proizvođač supersoničnih aviona, Aerion, sa radošću je objavio vest da je kompanija Flexjet odlučila da naruči 20 modela Aerion AS2. Prvi putnički supersonični avion predstavljen od 2003.godine košta 120 miliona dolara, a imaće mogućnost da primi 12 putnika, koji će brzinom od 1.5 Mah leteti oko sveta.

1. Cobalt Valkyrie-X

Cobalt Vakyrie-X je neverovatni primer kako privatni avion zaista treba da izgleda - jednom rečju, očaravajuće. Možda vam se boja ovog aviona ne dopada, ali verujte nam da je to sasvim beznačajno ako ga možete priuštiti, boja se lako menja. U svakom slučaju, ovaj model predstavlja mešavinu francuske elegancije i američke inovacije i definitivno sa pravo zauzima prvo mesto na našoj listi.

BONUS VIDEO: NEKO JE ZABORAVIO KLJUČ OD AVIONA?! Pilot napravio selfi, a onda...

(Espreso.co.rs/luxlife.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.