Komfor, luksuz i supersonična brzina: Ovo su NAJBOLJI AVIONI 2016. godine (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter/Rebecca Naden

u oblacima

Komfor, luksuz i supersonična brzina: Ovo su NAJBOLJI AVIONI 2016. godine (FOTO) (VIDEO)

Novi koncepti u ovoj sferi otkrivaju se svake godine, a kada govorimo o svetu luksuznih aviona, 2016.godina je bila sjajna. Predstavljamo vam top 10 aviona otkrivenih prošle godine, koji vas mogu odvesti i do sedmog neba
Objavljeno:

8. Gulfstream G650

foto: Reuter/Aly Song

Kada letite prvom klasom, znate kakvo uživanje vas očekuje. Ipak, prvi let privatnim avionom navešće vas da pomislite kako prva klasa uopšte nije luksuzna. A ako budete leteli Gulfstream G650 modelom aviona koji košta 65 miliona dolara, spoznaćete sasvim novu stranu uživanja. Ovaj avion najbrže prelazi najduže putanje, a vlasnici ga mogu prilagoditi svojim željama, te mu dodati konferencijski prostor, privatne kabine ili šta im je god drugo po volji.

7. Boom XB-1

Ovaj koncept aviona zasniva se na veoma jednostavnoj ideji - što brže to bolje. Predivni supersonični avion nazvan Boom XB-1 će drastično smanjiti vreme koje provodite u avionu, jer će imati brzinu krstarenja od 2.2 Maha, što je 2.6 puta brže od bilo kog komercijalnog aviona.

6. Crystal Cruises Boeing 777-200LR

Crystal Cruises su svojoj floti dodali vrhunski Boeing 777-200LR, odnosno avion koji je specijalno dizajniran da putnicima da priliku da uživaju u vrhunskom iskustvu leta na putu do svog odmora iz snova. Sa sposobnošću da 84 osobe prebaci sa jedne tačke zemlje na drugu, ovaj avion ispunjava neverovatno visoke standarde komfora, jer sadrži Crystal Exclusive Class sedišta, velike društvene prostore, velike TV ekrane, uslugu batlera i konsijerža, kao i gurmanskog kuvara koji će vam pripremiti šta god želite.

5. Flash Falcon by Viñals

Ovaj koncept aviona definitivno je naklonjen budućnosti. Dizajniran da koristi bez-karbonsko gorivo, supersonični motor koji će pokretati ovaj avion biće napravljen od izdrživog i laganog materijala, kako bi vertikalno uzletanje i sletanje bilo opcija. Inače, Flash Falcon je zapravo dabl deker avion koji će koristiti energiju nuklearne fuzije kako bi se vinuo u oblake.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.