KO JE ALEN KURINA? Uhapšeni vođa najjače kriminalne grupe u Vojvodini, osumnjičen da je skrivao ubicu sestrića vladike Irineja!
Foto: Nemanja Pančić

dobro znan policiji

KO JE ALEN KURINA? Uhapšeni vođa najjače kriminalne grupe u Vojvodini, osumnjičen da je skrivao ubicu sestrića vladike Irineja!

Kurina je pažnju javnosti privukao u julu ove godine kada je on, zajedno sa Stefanom Vilotijevićem i Branislavom Jovinom uhapšen zbog sumnje da su počinili teško ubistvo preduzetnika iz tog grada Mirka Milićevića (42), inače rođenog sestrića episkopa bačkog Irineja Bulovića
Objavljeno:
foto: Drgan Kadić

Inače, Kurina je organima gonjenja već nekoliko godina "bezbedonosno interesantan" i još ranije je označen kao vođa te kriminalne grupe. Po prvi put se čulo za njega u javnosti prošle godine, nakon što je u oktobru ranjen u pucnjavi na Paliću u kojoj je izrešetan njegov prijatelj Filip Vilotijević (28), inače stariji naknadno uhapšenog Stefana Vilotijevića.

foto: MUP Srbije

Ni taj zločin do danas nije rasvetljen, iako je ranjeni Kurina tada tvrdio da je upravo on bio meta, a ne Vilotijević. Motiv ovog ubistva je bio neračišćen posao oko narkotika.

Videćemo da li će Kurina, uprkos stavovima nebojše Stefanovića, i ovog puta uspeti da se ubrzo nađe na slobodi, kao i svakog puta do sada kada je bio lišen slobode.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.