KO JE ALEN KURINA? Uhapšeni vođa najjače kriminalne grupe u Vojvodini, osumnjičen da je skrivao ubicu sestrića vladike Irineja!
Foto: Nemanja Pančić

dobro znan policiji

KO JE ALEN KURINA? Uhapšeni vođa najjače kriminalne grupe u Vojvodini, osumnjičen da je skrivao ubicu sestrića vladike Irineja!

Kurina je pažnju javnosti privukao u julu ove godine kada je on, zajedno sa Stefanom Vilotijevićem i Branislavom Jovinom uhapšen zbog sumnje da su počinili teško ubistvo preduzetnika iz tog grada Mirka Milićevića (42), inače rođenog sestrića episkopa bačkog Irineja Bulovića
Objavljeno:

Ministar policije Nebojša Stefanović otkrio je na jutrošnjoj konferenciji za štampu da je raskrinkana najjača kriminalna grupa u Vojvodini predvođena dvadesetšestogodišnjim Alenom Kurinom, koji je izuzetno dobro poznat policiji po najtežim krivičnim delima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Policija je kod njih pronašla 42 kilograma narkotika, pretežno skanka i manju količinu kokaina, rekao je Stefanović.

Kurina je pažnju javnosti privukao u julu ove godine kada je on, zajedno sa Stefanom Vilotijevićem i Branislavom Jovinom uhapšen zbog sumnje da su počinili teško ubistvo preduzetnika iz tog grada Mirka Milićevića (42), inače rođenog sestrića episkopa bačkog Irineja Bulovića.

Stefanović: Uhapšen Alen Kurina, vođa najjače kriminalne grupe u Vojvodini!

Podsetimo, tada je u munjevitoj akciji policije uhapšeno je 11 osoba zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Milićevića, koji je ubijen u blizini svoje kuće nedelju dana pre toga, dok je vozio motocikl.

Milićević je nadimak Hajčar dobio jer je još devedesetih godina prošlog veka predvodio grupu „Hajčara“, mladića koji nisu prezali ni od čega, zbog čega su ih se mnogi Subotičani bojali.

foto: Facebook, Marko Milićević

Trojica pritvorenih označeni su kao članovi ozloglašene kriminalne grupe koja se bavi dilovanjem droge i oružja i osumnjičeni su za teško ubistvo subotičkog privrednika.

Međutim, uhapšena trojka je nakon hapšenja ubrzo puštena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.