ZUKORLIĆ ZA ESPRESO: Potrudiću se da se svi nelegalni objekti sruše - POD JEDNIM USLOVOM!  (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

progovOrio!

ZUKORLIĆ ZA ESPRESO: Potrudiću se da se svi nelegalni objekti sruše - POD JEDNIM USLOVOM! (FOTO)

Narodni poslanik Muamer Zukorlić, rekao je za naš portal sve o rušenju nelegalnog objekta u Novom Pazaru
Objavljeno:

- Lokalni organi uprave u Novom Pazaru su glavni nosioci kriminala, i ovde je samo pitanje da li ste sa njima, jer ako jeste onda se neće znati da gradite na divlje, ako jeste onda će potplatiti dnevne novine, i bićete šest dana na naslovnim stranama. Ne bi se pominjalo moje, to bi bio samo jedan od 20.000 nelegalnih objekata, a ne bi postalo pitanje broj 1 u Srbiji - objasnio je on.

Zukorlić o Saši Jankoviću: Zaštitnik građana, a huška državu protiv njih! Paradoks!

foto: Zorana Jevtić

Na pitanje, šta njemu zapravo predstavlja najveći problem u vezi ovog problema, Zukorlić je rekao da je u stvari najveći problem dominacija kriminala u Novom Pazaru.

- Meni predstavlja problem samo ovo kao fenomen, kao dominacija kriminala u Novom Pazaru, sprega politike i kriminala, jer nekoliko kriminalaca ima jači uticaj nego svi intelektualci tog kraja. Zato je i bila ta histerija kod Ljajića, koji se razleteo od Crne Gore do Turske da me opanjkava i priča kako sam ja neprijatelj svih i kako sam zlo koje treba eliminisati. A sve to je jer sam mu rekao nešto što drugi znaju, a neće da mu kazu. Uzmite belu knjigu iz 2002. godine i pročitajte ko je narko diler broj 1. u Novom Pazaru - rekao je Zukorlić za Espreso.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.