Vučić: Nekad me sve ovo podseća na Tri karte za Holivud!
Foto: Beta

filmofil

Vučić: Nekad me sve ovo podseća na Tri karte za Holivud!

- Mene brine neodgovornost prema našoj budućnosti i očekivanje da nam neko drugi reši probleme. Ponekad me sve podseća na film ''Tri karte za Holivud'' - kazao je premijer
Objavljeno: 09:49h

Ukazao je da su kod nas strašno popularne sve ideje koje donose neodgovornost i koje su pod motom "neko drugi će da nam reši problem".

- Sećate se kada je krenula priča o tome da nećemo ni mi da plaćamo dugove kada je krenula kriza u Grčkoj. Ja sam stao i prvi rekao da idemo u teške mere, a ne u to da se kamenjem gađaju policajci i bacaju Molotovljevi kokteli. Neće ništa da padne s neba. Te poruke ''sve su naša braća pobedila'' i sada će da padaju pare s neba su neodgovorne. Kakva braća svuda. Svi su nam prijatelji i sve poštujemo, ali samo mi svojim radom i trudom možemo da se promenimo. Kada mi to svi budemo razumeli živećemo mnogo bolje i rezultati će biti bolji, a i bićemo cenjeniji - poručio je premijer Srbije.

foto: Beta

- Moj pristup je naš rad, naša odgovornost, naša zemlja da ide napred, a ne to da moramo da čekamo kako će nešto da nam padne s neba i neko da nam pokloni nešto, jer to niko neće učiniti - ukazao je Vučić.

- Kada budemo to razumeli ostavićemo ''Tri karte za Holivud'' u prošlosti, tome ćemo se smejati, a ne sa nekom vrstom tihe jeze posmatrati i plašiti se da je to neki ''povratak u budućnost'' - kazao Vučić.

Premijer Srbije je preneo da će biti među prvima koji će stupiti u kontakt sa novom američkom administracijom, verovatno među prvima u regionu.

(Espreso.co.rs / Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.