Vučić: Nekad me sve ovo podseća na Tri karte za Holivud!
Foto: Beta

filmofil

Vučić: Nekad me sve ovo podseća na Tri karte za Holivud!

- Mene brine neodgovornost prema našoj budućnosti i očekivanje da nam neko drugi reši probleme. Ponekad me sve podseća na film ''Tri karte za Holivud'' - kazao je premijer
Objavljeno: 09:49h

Vučić je kazao da neodgovorni odnos podseća na neke od humorističkih filmova i serija, a da posledice takvog ponašanja mogu biti tragične.

- Mislim da je potrebno pre svega da se ponašamo odgovorno, razmišljamo o budućnosti, radu, i rezultatima svog rada. To da nekoga mrzite i kritikujete biće uvek u Srbiji. Nikada Srbi nisu bili zadovoljni. Čini mi se što je zemlja normalnija, uvaženija i cenjenija u svetu, što po svima postižete sve bolje rezultate to će sve više otrpora biti i mržnje - kazao je Vučić dodajući da razume izjavu Hana da nam je potreban mir, stabilnost, da nam je potreban razum, a da će vlada pokušati sve da uradi u tom pravcu.

foto: Vlada Srbije

Kazao je, da je pošto je u Astani imao prilike, zbog velike vremenske razlike, da pročita određene izjave, i da je mogao slatko da se nasmeje kada se vidi koliko je tu neznanja, neodgovornosti i neozbiljnosti.

- Izaberite te koji ne znaju razliku između deficita i javnog duga, i svaki dan što su glasniji sebi izgledaju mnogo jači i pametniji, ali to nema veze sa realnošću - istakao je premijer dodajući da nema vremena da se bavi glupostima i neistinama, dok neki imaju vremena na pretek da se bave time.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.