Vučić: Nekad me sve ovo podseća na Tri karte za Holivud!
Foto: Beta

filmofil

Vučić: Nekad me sve ovo podseća na Tri karte za Holivud!

- Mene brine neodgovornost prema našoj budućnosti i očekivanje da nam neko drugi reši probleme. Ponekad me sve podseća na film ''Tri karte za Holivud'' - kazao je premijer
Objavljeno: 09:49h

Vučić je, povodom izjave evropskog komesara Johanesa Hana, koji je iskazao zabrinutost zbog mogućnosti rasta nacionalističke retorike pred predsedničke izbore u Srbiji, zahvalan komesaru što iskreno brine o Srbiji i Zapadnom Balkanu, kao i da je EU zabrinuta za stanje u Evropi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Meni se čini da i posle poslednjih događaja u Italiji to ide u teškom smeru, samo mi moramo da se pitamo što se tome radujemo kao narod. Šta nam je smešno, čemu se radujemo i šta nama evropska nestabilnst donosi bilo kakvo dobro - poručio je Vučić.

Vučić odmah iza Tita, Đinđić ispred Miloševića!

Naglasivši da to ne može da razume, Vučić je ukazao da nama neće biti bolje, ako je kod drugih gore, jer što Evropa ima veći rast to je bolje po nas, pošto mi 65 odsto naših roba izvozimo u EU, a to neki ljudi neće da razumeju.

foto: Beta

- Mene brine neodgovornost prema našoj budućnosti i očekivanje da nam neko drugi reši probleme. Ponekad me sve podseća na film ''Tri karte za Holivud'' - ''e danas su pobedili naši, ne ja sam rekao da su pobedili moji'', ili ''bolja je Votka od Koka Kole i obrnuto''. Dosta s tim. Moramo da radimo na svom razvoju. Ništa nam neće pasti sa neba - podvukao je Vučić.

Premijer je, s tim u vezi, povodom štrajkova, poručio da mogu da štrajkuju koliko god hoće, a da će država da troši samo koliko je zaradila, kao i da možemo da vredimo i živimo koliko budemo radili, a da nam niko sa strane ne može doneti spas.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.