VUČIĆ NA JUGU: Banja kao spomenik propadanja, sledeće godine više vaučera za letovanja! (FOTO)
Foto: Fonet

mora se obnavljati

VUČIĆ NA JUGU: Banja kao spomenik propadanja, sledeće godine više vaučera za letovanja! (FOTO)

- Najbolje bi bilo da nađemo privatnike odmah. Ne možemo da dozvolimo da banja ostane u ovakvom stanju - rekao je Aleksandar Vučić i dodao da je to moguće, jer država ima malo više novca u budžetu
Objavljeno:

Vučić je rekao da je potrebno mnogo novca.

- Mi ćemo da uradimo infrastrukturu, pa da pronadjemo partnera - rekao je on i dodao: "Da popravimo i uredimo sve što su ostavili uništeno".

foto: Beta

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Vlada Srbije iduće godine povećati broj vaučera sa 40.000 na 60.000 kako bi ne samo penzioneri, veći i oni koji su nezaposleni ili imaju mala primanja, mogli sebi da priušte odmor.

On je precizirao da Prolom Banja sada ima 150.000 noćenja i da se nada da taj broj može da bude i 200.000.

foto: Beta

- Prazna zemlja nikom ništa ne znači i zato ćemo da ulažemo u nju, a kao ozbiljni ljudi moramo i da kontrolišemo rezultate onoga gde mi ulažemo - rekao je Vučić.

On je naglasio da je njegova politika ekonomski zdrava i uspešna Srbija, a da su oni, koji vole da se dodvoravaju narodu doveli zemlju do prosjačkog štapa i kao primer naveo Kuršumlijsku Banju.

- Ta banja izgleda kao groblje Srbije. Ona je njihov rezultat, zatvorena je 2005. godine i liči na groblje Srbije, a ja hoću da se Srbija razvija - naglasio je premijer.

(Espreso.co.rs/ Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.