Rasprava u Skupštini: Odakle ministarki skupa garderoba i nakit?
Foto: Marina Lopičić

kad radikali vode glavnu reč

Rasprava u Skupštini: Odakle ministarki skupa garderoba i nakit?

Rasprava se vodila o garderobi i nakitu pojedinih funkcionerki čiji se, kako je navedeno, stil života ne podudara sa ponuđenim izveštajem
Objavljeno: 15:53h

Ona je pozvala Agenciju da se obrati Skupštini, ako joj za to nedostaje kapaciteta. Radeta je rekla i da bi trebalo proveriti imovinsku kartu predsednika Tomislava Nikolića. - Ako u jednom izveštaju napiše da ne znam šta sve ima, pa u sledećem toga nema ili ima nešto drugo, a ne piše da je ovo prvo prodato, pa onda kako je on kupio to novo. Da li se troše pare koje se volšebno sakupljaju na ime fondacije Dragice Nikolić - upitala je ona.

foto: Zorana Jevtić

Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Tatjana Babić je Radeti odgovorila da ta institucija prati imovinsko stanje funkcionera i kada se proceni da način života pojedinih funkcionera odudara od izveštaja, rade se vanredne kontrole. Pritom se, istakla je, uzimaju u obzir i napisi u medijima. Prema njenim rečima, izveštaj o imovini predsednika Nikolića bio predmet kontrole te agencije dva puta, kao i izveštaj pomenute ministarke u okviru redovne kontrole. - Kada se u medijima pojave napisi i sardže podatke i dokumentaciju koja može biti relevantna i koja ukazuje na sumnju da je možda došlo do korupcije, te da mi treba da preduzmemo aktivnosti, mi tako i radimo - podvukla je Babić.

(Espreso.co.rs/ Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.