Rasprava u Skupštini: Odakle ministarki skupa garderoba i nakit?
Foto: Marina Lopičić

kad radikali vode glavnu reč

Rasprava u Skupštini: Odakle ministarki skupa garderoba i nakit?

Rasprava se vodila o garderobi i nakitu pojedinih funkcionerki čiji se, kako je navedeno, stil života ne podudara sa ponuđenim izveštajem
Objavljeno: 15:53h

Tokom predstavljanja izveštaja o radu Agencije za borbu protiv korupcije u Odboru za pravosuđe i državnu upravu i lokalnu samoupravu povela se rasprava.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Rasprava se vodila o garderobi i nakitu pojedinih funkcionerki čiji se, kako je navedeno, stil života ne podudara sa ponuđenim izveštajem.

Dinamičan, sposoban, razdrmaće UN: Svetski mediji na sva zvona hvale Jeremića!

Raspravu je započela poslanica SRS-a Vjerica Radeta napomenuvši da je jasno da guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković može da nosi "barberi" maramu jer su joj primanja, kako tvrdi, pola miliona dinara, ali joj, kaže, nije jasno odakle ministarki Zorani Mihajlović skupa garderoba i nakit.

foto: Zorana Jevtić

- Javnost se informiše iz medija o preskupoj garderobi, nakitu ministarke Mihajlović. Nemoguće je to imati sa bilo kojom platom bilo u Srbiji osim onih nekoliko ekstremnih - rekla je Radeta. Kaže da prema tim informacijama, Mihajlović kao i supruga srpskog predsednika Dragica Nikolić nosi torbice vredne po nekoliko hiljada evra i da bi to Agencija trebalo da proveri.

foto: Fonet

- Ako saznate nešto iz medija ne mora da znači da je tačno, ali vi morate malo više da se angažujete i da pokažete da ste zaista nezavisan organ i da vam je svejedno ko je na vlasti nego da radite u skladu sa zakonom - rekla je Radeta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.