Lider DSS-a provocira na Tviteru - Dačić: Maršićanin je doktor za vibratore!
Foto: Fonet, Milan Obradović

MORBIDNO!

Lider DSS-a provocira na Tviteru - Dačić: Maršićanin je doktor za vibratore!

Novi skandal na političkoj sceni Srbije
Objavljeno:

Doduše, Maršićaninov "smisao za humor" je sve teže razumeti. Čini se da nije prijao ni prvom potpredsedniku Vlade Ivici Dačiću, koji je za Alo oštrim rečima prokomentarisao sporni tvit. Dačić je ovom prilikom Maršićanina nazvao stručnjakom za vibratore.

- Zar mu nije jasno da su oni odavno politički pogubljeni? Maršićanin je najobičniji pajac, a svoje političko delovanje je najbolje obeležio kada se dokazao kao stručnjak za vibratore - istakao je ministar spoljnih poslova aludirajući na Maršićaninovo skandalozno "mahanje" vibratorom na Tviteru.

Inače, Maršićaninu je ovaj gaf samo jedan u nizu. Čini se da je i članovima DSS-a dojadio morbidni smisao za humor njihovog v. d. predsednika, pa pojedinci navode da će on sahraniti DSS. Ovu tvrdnju je u svom pismu upućenom Predsedništvu DSS-a izneo Vukosav Tomašević, član Predsedništva.

foto: Fonet

On je v. d. predsednika Dragana Maršićanina nazvao još i cinikom koji donosi samo štetu i destrukciju, a osvrnuo se i na njegove sada već čuvene tvitove o vibratoru i ergeli.

- Svaki dan njegovog opstanka na čelu stranke je korak bliže pogrebu DSS-a - navodi se u pismu Vukosava Tomaševića i dodaje da je on spreman da učestvuje u sahrani. Haos u DSS-u se nastavlja, a Maršićanin ne prestaje da pravi skandale na Tviteru.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.