Lider DSS-a provocira na Tviteru - Dačić: Maršićanin je doktor za vibratore!
Foto: Fonet, Milan Obradović

MORBIDNO!

Lider DSS-a provocira na Tviteru - Dačić: Maršićanin je doktor za vibratore!

Novi skandal na političkoj sceni Srbije
Objavljeno:

Naime, vršilac dužnosti predsednika DSS-a je posle brojnih skandala juče na društvenoj mreži Tviter prizvao pogubljenje Ivice Dačića, ministra spoljnih poslova i prvog potpredsednika Vlade. Više nego problematični Dragan Maršićanin juče je objavio komični video Ivice Dačića na kojem se vidi da drema, a uz to napisao malo je reći morbidan tvit.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Severna Koreja pogubila zamenika premijera jer je zaspao na sastanku kojem je predsedavao Kim Džong Un. Dačić se izvukao - napisao je "duhoviti" Maršićanin.

On je, naime, aludirao na vest da je zamenik premijera Severne Koreje pogubljen zato što je pokazao nepoštovanje tako što je zaspao za vreme sastanka kojem je predsedavao Kim Džong Un, a još dva funkcionera su poslata na "prevaspitavanje".

- Potpredsednik vlade zadužen za obrazovanje Kim Jong Džin je pogubljen - rekao je juče portparol ujedinjenog ministarstva Jeong Jon Hi na redovnom brifingu. Neimenovani zvaničnik ministarstva istakao je da je Kim streljan kao "antistranački i antirevolucionarni agitator".

foto: Fonet
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.