Napredni stručnjak: Novi zamenik gradonačelnika Novog Sada završio je srednju školu u 23. godini!
Foto: Zorana Jevtić

Smehotres na sns način

Napredni stručnjak: Novi zamenik gradonačelnika Novog Sada završio je srednju školu u 23. godini!

Srđan Kružević (1977) je prema zvaničnoj biografiji u 23. godini završio Srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu, a 2012. je postao diplomirani ekonomista na Privrednoj akademiji u Novom Sadu
Objavljeno: 15:43h
foto: Nebojša Mandić

Socijaliste će u Gradskom veću predstavljati Milorad Radojević rođen 1976. godine u Vrbasu, sa prebivalištem u Bačkom Dobrom Polju.

On je 2004. godine završio Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu i od aprila 2006. godine je zaposlen u Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad, a od novembra do danas je njen direktor.

Novi članovi veća u ime SNS-a su Ognjen Cvjetićanin koji će voditi sport i omladinu, te Dalibor Rožić zadužen za kulturu.

Cvjetićanin je rođen 1981. godine i završio je Fakultet za sport i fizičku kulturu u Novom Sadu, a do sada je radio kao pomoćni trener u Klubu borilačkih sportova Vojvodina, u firmi Likosi u obezbeđenju i kao zamenik direktora. Takođe, bio je pomoćnik direktora na Spensu i šef odeljenja za marketing GSP-a. Kao sportista je osvajao nekoliko titula u kik boksu, ful kontaktu i tajlandskom boksu.

Rožić je rođen 1976. godine i u prethodnom sazivu Skupštine grada je bio izabran kao odbornik DS-a, nakon čega je "preleteo" u SNS. Završio je istoriju na Filozofskom fakultetu i 2013. godine postao master istorije. Što se tiče poslova koje je radio, od 2004. do 2008. godine je bio profesor istorije u gimnaziji "Svetozar Marković", a od tada do danas je inspektor u Pokrajinskom sekretarijatu za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama.

Gradsko veće u novom sazivu prvu sednicu je održalo danas, 4. jula, ali iz Gradske kuće nije saopšteno da li su donete neke odluke.

(Espreso.co.rs / 021)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.