Sve Zukorlićeve žene: Koliko hanuma ima muftija, a koliko džipova i fakulteta? (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić/Fonet/Twitter printscreen

skica za portret

Sve Zukorlićeve žene: Koliko hanuma ima muftija, a koliko džipova i fakulteta? (FOTO)

Zašto je bivši muftija uvek vruća tema u srpskim medijima?
Objavljeno: 12:27h

Bez akreditacije

Već godina se priča kako Internacionalni univerzitet koji je osnovao u Novom Pazaru nema akreditaciju. Brojni tvrde da je postao predsednik spornog Odbora kako bi dobavio akreditaciju za svoj fakultet. Na njemu je otvorio i islamističke studije, a kako smo već napomenuli, njegova druga žena, Elma, generalni je menadžer ovog faksa.

Zanimljivo je i da je novinarka koja je povezivana sa njim navodno studentkinja ovog fakulteta.

Džip, džip

Jedna od kontroverzi vezana za njegov život je i luksuz kojim odiše njegov život, a poznato je da se sa svitom pojavio na obeležavanju 15 godina od zločina u Srebrenici u četiri ogromna BMW-ova džipa! U pitanju je model X5, jedan od najboljih u svoti ovog bavarskog proizvođača automobila.

Zanimljivo, na džipovima s beogradskim registarskim tablicama preko gornjeg dela šoferšajbne krupnim belim slovima bilo je ispisano "Muftija"!

Skandali

foto: Zorana Jevtić

Inače, i dok je bio verski vođa Muamer Zukorlić izazivao je brojne skandale: pretio je Borisu Tadiću "da se ne igra vatrom", udario je pesnicom u lice Bekira Makića u svom kabinetu, inače svog nekadašnjeg saradnika, a od skora je poslanik srpskog parlamenta, pa ostaje da vidimo da li će se pridružiti Šešelju i ekipi u pravljenju "cirkusa".

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.