Sve Zukorlićeve žene: Koliko hanuma ima muftija, a koliko džipova i fakulteta? (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić/Fonet/Twitter printscreen

skica za portret

Sve Zukorlićeve žene: Koliko hanuma ima muftija, a koliko džipova i fakulteta? (FOTO)

Zašto je bivši muftija uvek vruća tema u srpskim medijima?
Objavljeno: 12:27h

Bivši muftija Muamer Zukurlić u centru je pažnje javnosti zbog peticije za opoziv s mesta predsednika Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo. Oni koji su pokrenuli peticiju smatraju da je on nedostojan ove funkcije jer je dogmatski obrazovan.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

No, ovaj muftija je jedinstven i po svojim ženama (javnosti poznate dve, spominjala se i treća), luksuznom načinu života i po tome što na događaje dolazi s četiri džipa BMW X5.

Skromno, zar ne?

foto: Stefan Jokić

Evo kontorverzi koje se vezuju za ovog, doskora poglavara Islamske zajednice u Srbiji, a od skora važne političke figure.

"Smrt za žene"

Islam dozvoljava svojim vernicima da imaju više supruga, pod uslovom da prethodnog bračnog partnera materijalno obezbede i da od prethodne supruge dobiju saglasnost za novi brak.

Ipak, vest da se Zukurlić pored dve supruge zabavljao sa novinarkom Belkisom Crnovršanin, koju je planirao za treću suprugu prenela se srpskim medijima pre par godina kao bomba. "Muftija je smrt za žene", pisale su tada novine, a novinarka s kojom se navodno viđao tada je imala samo 25 godina.

Ipak, on zvanično ima dve žene, a u više navrata je isticao da je to njegova privatna stvar i da je bolje imati dve žene, nego imati jednu a varati je.

Jedna od njih, Elma, generalni menadžer je univerziteta koji je osnovao u Novom Pazaru, sa njom ima troje dece, i ona je jedna od najlepših i najobrazovanijih Novopazarki.

foto: Youtube printscreen

Ona potiče iz ugledne novopazarske porodice, a s decom živi u centru Novog Pazara, dok druga muftijina žena, koju je upoznao u Jordanu, po imenu Umeja, živi odvojeno sa svojom decom.

Zanimljivo je da se u poslednje vreme, izgleda, u javnosti pojavljuje sa Elmom, kao što je to bio slučaj sa prijemom u ambasadu SAD povodom 4. jula, američkog praznika Dana nezavisnosti.

foto: Beta/MilanObradović

Ipak, ranije se na izborima pojavljivao sa drugom ženom.

foto: Fonet
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.