ZAPADNA EVROPA JE PUSTILA DA KORONA POBIJE STARE LJUDE, ZNAM I ZAŠTO! Šešelj je u Skupštini rekao nešto neverovatno
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen/RTS

ŠOK U SKUPŠTINI

ZAPADNA EVROPA JE PUSTILA DA KORONA POBIJE STARE LJUDE, ZNAM I ZAŠTO! Šešelj je u Skupštini rekao nešto neverovatno

On je dodao da imamo razloga za relativno zadovoljstvo...

Objavljeno:

Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je u Skupštini da je Zapadna Evropa namerno pustila koronu koja je ubila stariju populaciju i to zarad oslobođenja penzijskih fondova.

Zašto je Srbija vodila borbu za spas starije i nasjtare populacije? Zato što mi duhom ne pripadamo Evropskoj uniji i nismo spremni jednim potezom da žrtvujemo najstarije i da kažemo oni su svakako otpisani i oslobodimo fondove penzijskog osiguranja, budžetske stavke itd. To su na zapadu uradili, jedna Švedska a ima 80.000.000 stanovnika, a 2.600 je umrlo od korone, sve preko 80 godina. U Italiji nekoliko desetina hiljada žrtava, Francuska takođe. U Italji prosek je 80 godina. U Srbiji je ta stavka daleko niža, bila bi još bolja da nije bilo neodgovornosti u staračkim domovima, da su na vreme preventivne mere sprovdene", istakao je Šešelj.

On je dodao da imamo razloga za relativno zadovoljstvo, manje nesreća, ubistava, u ukupnoj brojci nismo na gubitku, nego na dobitku.

"Naravno, svaka je smrt tragična, onaj koji umre njemu više ništa, ali rodbina strada. Da je kod nas primenjen sistem kao u Zapadnoj Evropi da korona uđe i da se stvori kolektivni imunitet, bilo bi mrtvih kao u Švedskoj", dodao je lider radikala.

Šešelje je dodao da mi pripadamo jednog populaciji koja poštuje starije i nije spremna da njihove živote žrtvuje da bi lepše i bolje živela.

"Zato smo i primenjivali mere kao u Kini i tamo je na delu civilizacija koja poštuje starije, kao i Rusija", zaključio je Šešelj.

Posle mesec i po dana od kako je uvedeno vanredno stanje u Srbiji, poslanici su se vratili u Skupštinu, a na sednici će biti potvrđeno vanredno stanje i na kojoj će se raspravljati o merama vlade uz supotpis predsednika Republike, navodi Informer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.