VELIKA MI JE ČAST, ODLUKU SAM DONEO NAKON RAZGOVORA SA PRIJATELJIMA! Gradonačelnik Pirota rešio da se pridruži SNS
Vladan Vasić, Foto: prinscreen youtube

pao dogovor

VELIKA MI JE ČAST, ODLUKU SAM DONEO NAKON RAZGOVORA SA PRIJATELJIMA! Gradonačelnik Pirota rešio da se pridruži SNS

Vasić je u politici već dvadeset godina, od kojih je sedamnaest na čelu opštine, odnosno grada

Objavljeno: 16:27h

Dosadašnji lider Koalicije za Pirot i aktuelni gradonačelnik tog grada Vladan Vasić izjavio je danas da je za njega velika čast što ga je predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić na sednici Glavnog odbora predložio za člana Predsedništva SNS.

"To znači da smo se mi pred predstojeće izbore pridružili SNS-u. Odluku sam doneo u razgovoru sa mnogo prijatelja i saradnika sa kojima sam obavljao vlast i radio poslednjih desetak i više godina. Mislim da je ova odluka u ovom trenutku najbolja za grad Pirot", rekao je Vasić u prvom obraćanju nakon ulaska u Predsedništvo SNS.Ocenio je da se u Pirotu dobro radilo i da se grad razvijao i da misli da Pirot zaslužuje više i bolje.

"Ova veza sa republičkom vlašću treba da ubrza razvoj Pirota. Ilustrovaću to podatkom o proseku plata kako se Pirot razvijao. Prosečna zarada u Pirotu je 2010. godine bila 29.700 dinara, a sada iznosi preko 54.000 dinara. To je povećanje od 84 posto. Nadam se da će se Pirot u naredne četiri godine još više razvijati, napredovati i imati još veću zaradu uz mnoge infrastrukturne projekte koje očekujemo", rekao je Vasić.

Vasić je pozvao sve pristalice Koalicije za Pirot da svoj glas na lokalnim i parlamentarnim izborima daju SNS-u i dodao da će on biti nosilac liste na lokalnim izborima i kandidat za gradonačelnika.

Vasić je u politici već dvadeset godina, od kojih je sedamnaest na čelu opštine, odnosno grada.

Na vanrednim lokalnim izborima 2003. godine neposredno je izabran za predsednika opštine kao lider Koalicije za Pirot.

Koalicija za Pirot je pobedila i na lokalnim izborima 2008, 2012. i 2016. godine. Od 2016. godine je gradonačelnik pošto je Pirot dobio status grada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.