NAJVEĆE POJAČANJE SNS PRED IZBORE: Upoznajte VLADANA VASIĆA, čoveka koji drži Pirot od 2003. GODINE!
Vladan Vasić, Foto: prinscreen youtube

SNS SVE JAČI

NAJVEĆE POJAČANJE SNS PRED IZBORE: Upoznajte VLADANA VASIĆA, čoveka koji drži Pirot od 2003. GODINE!

Evo ko je najnovije pojačanje SNS-a pred izbore!

Objavljeno:

Najveće pojačanje SNS-a pred izbore je Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota! Rođen je 1971. godine u Pirotu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Elektronskom fakultetu u Nišu 1996. godine.

Šest godina je radio u računskom centru IO "Prvi maj“, na poslovima sistem inženjera.

Magistrirao je 2003. na Ekonomskom fakultetu u Nišu na tezi: Koncept integralnog informacionog sistema sa osvrtom na Industriju odeće “Prvi maj” Pirot.

Od 2000. godine je odbornik u Skupštini Opštine Pirot, predsednik Upravnog odbora Fonda za stambeno solidarnu izgradnju i kratko u 2003. godini predsednik Izvršnog odbora grada.

U decembru 2003. godine postao je prvi neposredno izabrani predsednik Opštine Pirot i jedan od najmlađih predsednika u istoriji grada.

Na lokalnim izborima 2008. ponovo je izabran na tu funkciju.

U junu 2012. po treći put izabran za predsednika Opštine. Postaje i poslanik u Skupštini Srbije, ali zbog sukoba interesa, na koji je upozorila Agencija za borbu protiv korupcije, posle nekoliko meseci podneo je ostavku na to mesto.

Do sada je 3 puta zaredom biran u Upravni odbor Nacionalne koalicije za lokalni ekonomski razvoj (NALED), 2013, 2015. i 2017. godine.

Dugogodišnji je član predsedništva Skupštine Stalne konferencije opština i gradova (SKGO). Na toj poziciji je bio najpre od 2007. do 2011. godine, a zatim od 2013. godine danas.

Na izbornoj Skupštini URS-a maja 2013. izabran je za potpredsednika stranke, ali je posle raspada URS-a, aprila 2014. godine, objavio je da je ponovo aktivirana "Koalicija za Pirot".

Februara 2015. godine prisustvovao je osnivačkoj Skupštini Narodnog pokreta Srbije, ali tvrdi da je bio gost, a ne jedan od osnivača te partije.

Prema presudi Prekršajnog suda u Beloj Palanci kažnjen je za nenamensko trošenje novac iz budžeta od 40 miliona dinara u 2011. godini.

Nakon lokalnih izbora u aprilu 2016. godine, pošto je Pirot neposredno pre toga dobio status grada, izabran je za njegovog prvog Gradonačenilnika.

Oženjen je i otac je troje dece.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.