VUČIĆ POSLE POSETE TURSKOJ POSLAO SNAŽNU PORUKU: Predsednik se oglasio i poručio Erdoganu sledeće!
Foto: Printcsreen

izjava

VUČIĆ POSLE POSETE TURSKOJ POSLAO SNAŽNU PORUKU: Predsednik se oglasio i poručio Erdoganu sledeće!

"Do skorog viđenja!'' - predsednik Vučić završio je jednodnevnu posetu Turskoj"

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je na Instagramu da je završio jednodnevnu posetu Turskoj i poručio da je veoma srećan i ponosan što je mogao da predstavlja Srbiju na svečanosti otvaranja "Turskog toka".

"Predsednik Vučić završava posetu Istanbulu bilateralnim susretom sa predsednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom", naveo je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" i okačio fotografije sa Erdoganom.

U odvojenoj poruci, uz koju je postavio fotografije kako se rukuje sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a na kojima se vidi i Erdogan, Vučić je napisao:

"Do skorog viđenja!'' - predsednik Vučić završio je jednodnevnu posetu Turskoj".

Vučić je na nalogu "avucic" na Instagramu dodao da je veoma srećan i ponosan što je mogao da predstavlja Srbiju na ovoj svečanosti.

"Puštena u rad deonica gasovoda Turski tok u Istanbulu. #Srbija #Turska #Rusija #Bugarska", naveo je Vučić uz fotografiju s predsednicima Rusije i Turske, Vladimirom Putinom i Redžepom Tajipom Erdoganom, kao i bugarskim premijerom Bojkom Borisovim, koji su danas takođe učestvovali na svečanosti otvaranja "Turskog toka" u Istanbulu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.