Aleksandar Vučić donirao milion Crvenoj zvezdi!
Marakana, Foto: FK Crvena zvezda

PRVI PLODOVI SARADNJE

Aleksandar Vučić donirao milion Crvenoj zvezdi!

Vučić je istakao i da u narednu godinu klub mora da uđe sa daleko boljim uslovima za rad, takmičenje i promociju zdravih načina života

Objavljeno:

Prvi čovek kompanije CarGo Aleksandar Vučić pre par nedelja postao je predsednik Upravnog odbora KMF (futsal kluba) Crvene zvezde, a ta saradnja donela je i prve plodove novootvorenoj sekciji srpskog velikana. Prva donacija stigla je od softverske kompanije CarGo Technologies u vrednosti od milion dinara, čiji direktor Vuk Guberinić se pritom oglasio:

- Jak privatni sektor je stub razvoja neprofitnih oblasti i time samog društva. Da bi se privatni sektor razvijao potrebno je poslovno okruženje isto za sve, konkurencija na tržištu i vladavina prava. Poštovanjem ova tri stuba dobijamo inovacije i investicije, a time i veće poreske prihode u državnoj kasi - naveo je Guberinić, na šta mu se zahvalio i prvi čovek kompanije Vučić:

CarGo je dao milion dinara Crvenoj zvezdi - Aleksandar Vučić, prvi čovek kompanije
CarGo je dao milion dinara Crvenoj zvezdi - Aleksandar Vučić, prvi čovek kompanije foto: Beta/Miloš Miškov

- Imamo ambiciozne planove, a sve ih je lakše ostvariti sa ’Klubom prijatelja’. Kako bismo imali šampiona za Evropu, moramo da ojačamo temelje kluba u Srbiji. Ova donacija, kao i sve druge koje su najavljene, omogućiće da se reši deo dugova, isplate plate, otpočne nabavka opreme i generalno stabilizuju finansije kluba - rekao je on. Vučić je istakao i da u narednu godinu klub mora da uđe sa daleko boljim uslovima za rad, takmičenje i promociju zdravih načina života.

Posao, dakle, neće biti nimalo lak, ali ukoliko bi, recimo, i Partizan pošao u ovom pravcu, možda bi se deo "večitog" rivaliteta preneo i u futsal, što bi značajno doprinelo medijskoj i marketinškoj promociji ovog sporta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.